Arda Turan'dan şok tehdit: Seni bulacağım!

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, instagram hesabından bir takipçisini tehdit etti

Arda Turan'dan şok tehdit: Seni bulacağım!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, La Liga'nın ilk devresinde Katalanlar'ın transfer yasağı nedeniyle oynayamamıştı. Dünyanın önde gelen spor sitelerinden goal.com, dün La Liga'nın en kötü 11'ini belirlemiş, milli futbolcuya da bu 11'de yer vermişti.

Arda Turan çılgına döndü!

Bu konuyla ilgili Arda Turan'ın bir takipçisi, bir fotoğrafının altına 'Reklam yıldızlıklarından arta kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga'da sezonun en kötü 11'ine girerek ülkemizi gururlandırdın. Hayat sana güzel. Şova devam.' şeklinde yorum yapınca, yıldız futbolcu çılgına döndü. Arda, bu yoruma 'Seni bulacağım, şov nasıl olacak göreceksin' şeklinde tehdit dolu sözlerle yanıt verdi.

"Ben dediğimi yaparım"

Bu cevabın ardından Arda Turan'ı eleştiren takipçisi, 'Sana da böyle tehdit etmek yakıştı. Herhangi bir hakaret etmeden fikrimizi de beyan edemeyeceksek hesabını kitlersin ya da bloklar geçersin. Bulmana da gerek yok, eşkiyalık taslayacaksan adresimi veririm çok şükür Allah'tan başka kimseden korkumuz yok.' dedi. Arda Turan'ın buna cevabı ise "Şova devam demek. Reklam falan... Adresini vermene gerek yok ben dediğimi yaparım görürsün sen önce adam gibi eleştiri yapacaksın adam gibi cevap alacaksın. Şov mov fikir değil. Şovun ne olduğunu alırsın!' oldu.

Olay tatlıya bağlandı

Daha sonra Arda Turan'ın tehdit ettiği takipçisinden şu açıklama geldi: Ortak bir tanıdığımız aracılığıyla Arda Turan'ın avukatı Cemal Sarıhan ulaştı. Olayın yanlış anlaşılarak büyüdüğünü ifade etti. Kendisine teşekkür ettim, ben de bu konu hakkında başka herhangi bir açıklama yapmayacağım. Arda Turan'la görüştüm. Kendisi çok hoşgörülü yaklaştı. Karşılıklı bir yanlış anlaşılma da bu şekilde çözüldü. Kendisine teşekkür ediyorum. Kendisine de bu olay yüzünden saygısızlık boyutunda mesajların atılmamasını rica ediyorum. Konu benim için kapanmıştır.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.