Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Şampiyonlar Ligi finaline hazırlanıyor

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Şampiyonlar Ligi finali maçı hazırlıklarına başlandı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 10 Haziran'da UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasına ev sahipliği yapacak.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Şampiyonlar Ligi finaline hazırlanıyor
Yayınlanma:

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda çim zemin yenileme çalışmaları 20-25 Nisan tarihlerinde başlamıştı. Federasyonun açıklamasına göre 10 Mayıs tarihinden itibaren çalışmalar kapsamında tribünlerde ve stat dahilinde birçok inşaat çalışması ve tadilat yapılacağı aktarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Tadilat yapılan yerlerin müsabaka oynamaya engel oluşturması ve saha zemininin final müsabakasına eksiksiz olarak hazır duruma getirilebilmesi için 11 Mayıs tarihinden itibaren stadyumda müsabaka oynanmamasına karar verilmiştir."

2004-2005 sezonunda da ev sahibi Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ydu:

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu daha önce 2004-2005 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmıştı. Tarih sayfalarına geçen karşılaşmada, Milan ve Liverpool mücadele etmişti. İlk yarısını Milan'ın 3-0 önde bitirdiği efsane karşılaşma, ikinci yarıda Liverpool'un bulduğu gollerle 3-3 tamamlanmıştı. Karşılaşmada kazananı penaltı atışları belirlemiş ve Liverpool penaltı atışları sonunda şampiyon olmuştu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda o sezon kazanan İngiliz ekibi Liverpool oldu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.