Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı final heyecanı: Bu akşam şölen var!

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı final karşılaşmaları bu akşam oynanacak maçlarla başlıyor. Avrupa futbolunun zirve turnuvalarında bu akşam yarı final maçlarının ilk ayakları oynanacak.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı final heyecanı: Bu akşam şölen var!
Yayınlanma:

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta. Yarı final ilk maçları bu akşam sahne alacak. TSİ 22.00'de başlayacak mücadelelerde Olimpik Marsilya (Fransa) ile Atalanta (İtalya) ve Roma (İtalya) ile Bayer Leverkusen (Almanya) karşı karşıya gelecek.

Bu zorlu müsabakalar, Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonlarından birinde çekişmeli anların yaşanmasına zemin hazırlayacak. İki büyük kulüp arasındaki mücadele, taraftarların ve futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor.

Yarı final rövanş müsabakaları ise 9 Mayıs'ta gerçekleşecek. Avrupa Ligi'nin zirvesindeki heyecan ise 22 Mayıs'ta İrlanda'nın başkenti Dublin'deki Dublin Arena'da yaşanacak.

KONFERANS LİGİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de benzer bir heyecan var. Yarı final ilk maçları yine bu akşam TSİ 22.00'de başlayacak. Aston Villa (İngiltere) ile Olympiakos (Yunanistan) ve Fiorentina (İtalya) ile Club Brugge (Belçika) arasındaki mücadeleler, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

Yarı final rövanş müsabakaları ise 9 Mayıs'ta gerçekleşecek. Kupanın sahibi ise 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Ayasofya Stadı'nda oynanacak finalde belli olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.