Avrupa'da haftanın en güzel 5 golü: Fred, Vlahović, Arnold…

Bir haftalık süreçte Türkiye ve Avrupa liglerinde birbirinden güzel goller atıldı. Sizin için öne çıkan beş güzel golü derledik. Her hafta birbirinden güzel golleri sizler için derlemeyi sürdüreceğiz.

Avrupa'da haftanın en güzel 5 golü: Fred, Vlahović, Arnold…
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Bu hafta sonu Avrupa’da, ve Süper Lig’de harika maçlar oynandı ve bu maçlar nefis gollere sahne oldu. Bu hafta 5 golün ikisini İtalya’dan, ikisini İngiltere’den ve birini Türkiye’den seçtik.

FRED’DEN İLK YARININ SON SANİYELERİNDE FÜZE

Bu hafta Süper Lig’de atılan en güzel gollerden biri Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Fred tarafından atıldı. Sivasspor karşısında takımını 1-0 öne geçiren golü 45+2’de ceza sahası dışı sol çaprazdan harika bir vuruşla takımını öne geçiren Fred, Süper Lig kariyerindeki üçüncü golü attı.

OUSSAMA EL AZZOUZİ ROMA’YI YAKTI

İtalya Serie A’da atılan iki muhteşem golden biri Bologna forması giyen Azzouzi tarafından atıldı. Bu sezon Serie A’nın en büyük sürprizlerinden birini başaran ve an itibarıyla lig dördüncüsü olan T. Motta yönetimindeki Bologna’da Roma karşısında alınan 3-1’lik zaferde Faslı yıldız Oussama El Azzouzi açılış golünü attı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Calafoiri’nin soldan ortasına nefis bir röveşata attı ve haftanın en güzel gollerinden biriyle Roma Olimpiyat Stadyumundaki Bologna galibiyetinin ilk adımını atmış oldu.

VLAHOVİĆ BU KEZ DE FRİKİKTEN ATTI, JUVENTUS PUANI KURTARDI

İtalya Serie A’da bir diğer harika gol de Juventus’un Sırp yıldızı Dusan Vlahović’ten geldi. Ligdeki 16. golünü frikikten atan Vlahović takımının Cagliari karşısında 2-0’dan 2-2’ye dönüşünde fitili ateşleyen isim oldu. Sol çaprazdan yakın köşeye çok sert ve isabetli bir serbest vuruşla ağları sarsan Vlahović hem gol atmaya hem de attığı gollerle izleyenleri büyülemeye devam ediyor.

EBERECHİ EZE’DEN VOLE GOLÜ

İngiltere Premier Lig’de de bu hafta birbirinden güzel goller atıldı. Crystal Palace forması giyen Eberechi Eze takımının West Ham’ı 5-2 devirdiği maçta ikinci golü attı. Ligdeki sekizinci golünü kaydeden İngiliz yıldız kaleciden dönen topu çok sert bir vole ile ağlara gönderdi. Crystal Palace bu galibiyetle puanını 36 yaptı ve çok büyük oranda ligde kalmayı başardı.

TRENT ALEXANDER-ARNOLD FULHAM’IN KİLİDİNİ FRİKİK GOLÜYLE AÇTI

İngiltere Premier Lig’de liderlik savaşı veren Liverpool’un zor giden Fulham deplasmanında kilidi sağ beki Trent Alexander-Arnold’un harika frikik golüyle 3-1 kazanılan maçın en iyi oyuncularından biri oldu. Son lig golünü de Fulham’a karşı maç 3-3 iken atan ve takımına galibiyeti getiren Arnold, takımını zirve yarışında tutmayı başardı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.