Avrupa'da haftanın en güzel 5 golü: Manaj, Mertens, Rice

Hafta sonu Türkiye ve Avrupa liglerinde birbirinden güzel goller atıldı. Sizin için öne çıkan beş güzel golü derledik. Her hafta birbirinden güzel golleri sizler için derlemeyi sürdüreceğiz.

Avrupa'da haftanın en güzel 5 golü: Manaj, Mertens, Rice
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Bu hafta sonu Avrupa’da ve Süper Lig’de harika maçlar oynandı ve bu maçlar nefis gollere sahne oldu. Bu hafta 5 golün ikisini Süper Lig'den diğerlerini İngiltere, İtalya ve İspanya'dan seçtik.

DECLAN RİCE HARİKA VURDU GOLE SEVİNMEDİ!

Haftanın en güzel gollerinden biri Arsenal forması giyen Declan Rice tarafından eski takımı West Ham’a atıldı. Arsenal’in Premier Lig’de West Ham’ı 6-0 yendiği maçta altıncı golü ceza sahası dışından nefis bir vuruşla atan 25 yaşındaki D. Rice, Arsenal’e West Ham’dan bu sezon başında 116 milyon Euro’ya transfer oldu.

MERTENS'TEN NEFİS BİR GOL: TAKİP, TEKNİK VE BİTİRİCİLİK...

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın Başakşehir’i 2-0 yenerek zirvenin yeni sahibi olduğu maçta 31’de durumu 2-0 yapan Belçikalı D. Mertens, Volkan Babacan’ın kurtardığı şutunda topu göğsüyle önüne alıp nefis vurdu ve kapattığı köşeden kaleciye avladı.

VİNİCİUS BAMBAŞKA

Bir diğer muhteşem gol İspanya’da atıldı. Real Madrid’in en yakın rakibi Girona’yı 4-0 yendiği maçta açılış golünü Vinicius Junior attı.

Maçın 6. dakikasında sol çaprazdan sağ ayağıyla uzak köşeye nefis bir kesme vuruşla ağları sarsan Vinicius gözlerin pasını sildi. Sakatlığının ardından çok hızlı form tutan genç sambacı aynı maçta 2 de asist yaptı.

Harika gollerin atıldığı ve seçim yapmakta zorlandığımız haftada bir diğer nefesleri kesen gol İtalya’da atıldı.

DE KETELAERE MUHTEŞEM MAÇTA AÇILIŞI YAPTI

Belçikalı De Ketelaere takımı Atalanta’nın Genoa’yı 4-1 yendiği maçta açılış golünü attı. Ceza sahası yayında aldığı topu sağ ayağıyla düzeltip sol ayağı ile uzak köşeye gönderen De Ketelaere, Milan’dan bu sezon başında kiralanmıştı. Bu sezon toplam 27 maçta 10 gol 7 asist ile parlayan 22 yaşındaki yıldız geçen sezon 36.5 milyon Euro’ya Club Brugge’ten Milan’a transfer olmuştu.

SİVAS'TA BİR YILDIZ DOLAŞIYOR: REY MANAJ

Bu hafta atılan en güzel gollerden biri de Sivas’ta atıldı. Sivasspor’un Çaykur Rizespor’u 1-0 yendiği maçta tek golü Rey Manaj attı. Kariyerinde İnter, Barcelona gibi dünyaca ünlü takımların formasını giyen Manaj bu sezon başında Sivasspor’a transfer olmuştu. Takımın en golcü ismi olan Manaj sezon başından beri attığı gollerle adından söz ettiriyordu. Manaj, bu kez frikikten ağları sarstı ve takımına 3 puanı getirdi. Henüz 26 yaşındaki yıldız golcü bu sezon ligdeki 12. golünü attı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.