Aytemiz Alanyaspor hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 32’inci haftasında 4 Mart Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Aytemiz Alanyaspor hazırlıkları sürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig’in 32’inci haftasında 4 Mart Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Ligde 27 puanla 20’inci sırada bulunan kırmızı siyahlılar deplasmanda puan veya puanlarla dönerek ligdeki çıkışını sürdürmek. Özcan Bizati’nin teknik direktörlük göreve getirilmesinin ardından önce deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek haftanın en büyük sürprizine imza atan Başkent ekibi bir sonraki hafta da Kasımpaşa’yı yine aynı skorla 2-1 yenerek son üç haftayı altı puanla kapatmıştı.

Milli takımımızın Dünya Kupası eleme maçları nedeniyle lige verilen aranın ardından deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği günü tek antrenmanla geçirdi. Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman daha sonra dar alanda minyatür kaleli gol oyunu devam etti. Daha sonra kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan takımımız günü dar alanda dört takımlı çift kale maç ile tamamladı. Çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.