Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklamaları!

Fenerbahçe'nin seçimli genel kurulu öncesinde başkan adayı olarak yoluna devam eden Aziz Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklamaları!
Yayınlanma:

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, otelde kalabalık bir katılımla gerçekleşen basın toplantısında konuştu.

Aziz Yıldırım, "Kimseyle kavga etmeyeceğim dedim ama benimle kavga ederlerse ederim. Bizim derdimiz Fenerbahçe'nin şampiyon olması. Şampiyonluklar kulüpler, camiaları, güç olarak büyütüyor." ifadeleriyle Fenerbahçe'nin hedeflerine vurgu yaptı.

Geçmişteki başkanlık dönemlerine de değinen Yıldırım, "6 sene önce ben ayrılırken herkes 'Aziz Yıldırım gitti Türk futbolu kurtuldu' dediler. Maalesef bugün geldik 'Aziz Yıldırım gelsin Türk futbolunu kurtarsın' diyorlar." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin mali ve idari açıdan güçlü bir yapıya sahip olduğunu belirten Yıldırım, "Fenerbahçe'nin hiçbir zaman para sorunu olmaz. Ben niye halka açtım bu kulübü? Yapardım binlerce kişiyi üye, ölene kadar başkan olurdum." dedi.

Derbi maçına da değinen Yıldırım, "Bu hafta derbiyi kazanacağız ve yeni bir süreç başlayacak." dedi ve gelecek planları hakkında da bilgi verdi.

Aziz Yıldırım, "3 sene için geleceğim. 3 seneden fazlasını istesem de yapamam. 6 senelik dinlenme bize bunları gösterdi." diyerek, gelecek döneme yönelik planlarını aktardı. Ayrıca, Jose Mourinho ile yaptığı görüşmelere de değinerek, teknik direktör arayışlarına ilişkin bilgi verdi.

"KAYBEDERSEK MOURİNHO'NUN PARASININ YARISINI DA BEN ÖDEYECEĞİM."

Yıldırım'ın dikkat çeken açıklamalarından biri, Jose Mourinho ile ilgili oldu. "Kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını da ben ödeyeceğim." diyen Yıldırım, seçim sonrası olası bir durumda yaşanabilecekleri net bir şekilde dile getirdi.

''Mevcut yönetime teklifim; Eğer onlar da Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa gelsinler beraberce imzayı atalım. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını da ödemeyi taahhüt ediyorum.''

Basketbol takımının antrenörü Zeljko Obradovic ile ilgili de konuşan Yıldırım, "İyi giden şey bozulmaz. Kötü olursa bakılır. İnşallah şampiyon olur." şeklinde ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'nin mali durumuna da değinen Yıldırım, "Fenerbahçe'nin üzerinde ölü bir toprak var. Bunu imece usulü çözeceğiz. Banka borcunu kapatacağız. Kapatmazsak büyük sorun." diyerek kulübün ekonomik sıkıntılarına dikkat çekti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.