Bahçeşehir, kupayı ikinci maça bıraktı

FIBA Erkekler Avrupa Kupası Finali'nin ilk maçında Bahçeşehir Koleji, Almanya'nın Niners Chemnitz takımına deplasmanda 85-74 yenilerek mağlup oldu.

Bahçeşehir, kupayı ikinci maça bıraktı
Yayınlanma:

Niners Chemnitz, Garrett'in üçlükleriyle iyi bir başlangıç yaparken, Bahçeşehir Koleji Taylor'ın etkili oyunuyla karşılık verdi ve 4. dakikada 10-10 eşitliği yakaladı. Ev sahibi ekip daha sonra savunmasını sertleştirerek, Bahçeşehir Koleji'ne kolay sayı şansı vermedi ve Krubally ile Lansdowne'un basketleriyle 17. dakikada 6 sayılık fark elde etti (17-11). Kajami-Keane'in skorer oyunuyla desteklenen Niners Chemnitz, ilk periyodu 29-18 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte Niners Chemnitz, Kajami-Keane ve Yebo'nun basketleriyle başarılı bir seri yakalayarak farkı açtı (35-18). Ancak Bahçeşehir Koleji, Cavanaugh ve Berkay Candan'ın sayılarıyla karşılık vererek farkı azalttı ve devreyi 50-36 geride tamamladı.

Üçüncü çeyrekte Bahçeşehir Koleji, Taylor'ın skorlarıyla farkı yeniden azalttı ve son periyoda 68-58 geride girdi. Ancak Niners Chemnitz, Krubally, Garrett ve Yebo ile skorer bir oyun ortaya koyarak farkı açtı ve mücadeleden 85-74 galip ayrıldı.

FIBA Erkekler Avrupa Kupası finalinin rövanşı 24 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.