Bakan Kasapoğlu'ndan milli halterciler için tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Arnavutluk’ta düzenlenen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası’nı 7 altın, 6 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplamda 17 madalyayla tamamlayan milli halterciler için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu'ndan milli halterciler için tebrik mesajı
Yayınlanma:

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Arnavutluk’ta düzenlenen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nı 7 altın, 6 gümüş ve 4 bronz ile toplamda 17 madalya kazanan milli haltercileri yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Arnavutluk'un Durres şehrinde düzenlenen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nı 7’si altın, 6’sı gümüş ve 4’ü bronz olmak üzere toplam 17 madalya ile tamamlayan milli sporcularımızı kutluyorum. Kazandıkları madalyalarla ülkemizi temsil eden ve bizleri gururlandıran milli haltercilerimize başarılarının devamını diliyorum.” açıklamasını yaptı.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü de bu önemli başarıya dikkat çekerek, "Yıldızlar düzeyinde çok önemli madalyalar kazanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Bizlere güvenenlere ve destekleyenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Durres'te toplam 17 madalya kazandık. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.