BAL’da Ankara takımlarının panoraması: Polatlı Belediyespor şampi… , Ankara T.K.İ kazanmaya devam ediyor

Ankara’da 4 takım Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3. Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. 14 takımlı ligde tek takım üst lige yükselecek 2 takım ise alt lige düşecek. Ligden çekilen Kozlu Belediyespor küme düşen ilk takım olurken zirve yarışı nefes kesiyor.

BAL’da Ankara takımlarının panoraması: Polatlı Belediyespor şampi… , Ankara T.K.İ kazanmaya devam ediyor
Yayınlanma:

DERLEYEN: YASİN ŞAHİN

LİDER 1926 POLATLI BELEDİYESPOR ESKİŞEHİR’DEN 3 PUANLA DÖNDÜ

Ligde lider durumda olan1926 Polatlı Belediyespor 23. haftada Eskişehir deplasmanındaydı. Üst üste 9 kez kazanan Başkent temsilcisi evinde Alaplı Belediyespor’a 2-1 mağlup olmuş ve Eskişehirspor’un puan kaybı yaşadığı haftada puan farkını açma fırsatını tepmiş ve Alaplı Belediyespor ile puan farkı 4’ü düşmüştü.

Zorlu maçın ardından bu hafta da üçüncü sıradaki Eskişehirspor’a konuk olan Polatlı Belediyespor, futbolcular arasında yaşanan gerilim sebebiyle 20 dakika geç başlayan ve ilk 45 dakikası golsüz sona eren maçta golcüsü Cengizhan Avcı’nın 76’da attığı golle galip geldi ve rakibinin şampiyonluk umudunu bitirirken puanını da 54 yaptı. Bitime 3 maç kala şampiyonluk yolunda büyük bir adım adan Polatlı Belediyespor şampiyonluk için geri sayıma başladı.

Liderliğini sürdüren 1926 Polatlı Belediyespor gelecek hafta son 9 maçta mağlup olmayan ve 45 puanla beşinci sırada bulunan Karedeniz Ereğli Belediyespor’u konuk edecek. Eskişehirspor ise Geredespor deplasmanında olacak.

ALAPLI BELEDİYESPOR FIRSAT TEPTİ

Son 14 maçında yenilmeyen ve son maçta lider 1926 Polatlı Belediyespor’u yenerek dikkat çeken Alaplı Belediyespor ise Geredespor’u ağırladığı maçta zorlandı. 71’de kırmızı kart gören rakibine karşı gol bulmakta zorlanan Alaplı Belediyespor sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Puanını 48’e çıkardı ve zirve ile aradaki fark 6 puana çıktı.

ANKARA T.K.İ ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

BAL’da son dönemin en formda takımı olan Ankara T.K.İ, üst üste altıncı galibiyetini Gölbaşı Belediyespor deplasmanında aldı.

Gölbaşı Belediyespor deplasmanda 20. Dakikada Gökhan Koç’un attığı golle 1-0 öne geçen Ankara T.K.İ, karşısında ev sahibi 22’de Serhat Mermer’le eşitliği bulsa da ilk yarıyı 45+2’de Cemal Deliktaş’ın golüyle konuk takım 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıya da fırtına gibi giren Ankara T.K.İ, 46. dakikada Gökhan Koç ve 47. dakika Cemal Deliktaş ile skoru 4-1 yaptı. Oyunda ve skorda rahatlayan Ankara T.K.İ, 68’de Hüseyin Değer’in attığı golle durumu 5-1 yaptı. Maçta son sözü Hacı Adanur söyledi ve 5-2 ile 3 puan Ankara T.K.İ’nin oldu.

Bu zaferle üst üste altıncı kez kazanan Ankara T.K.İ, puanını 47 yaptı. Ankara TKİ bir sonraki maçında evinde 13. Sıradaki Kırşehir Gençlik’i ağırlayacak. Ligde üst üste ikinci kez yenilen ve 30 puanda kalan Gölbaşı Belediyespor ise ligde kalma savaşı veren Eskişehir Demirspor deplasmanında olacak.

SİNCAN HÜKMEN KAZANDI

Ligde son maçında Eskişehir Demirspor’u yenen Sincan Belediyespor ise bu hafta ligden çekilen Kozlu Belediyespor karşısında hükmen galip geldi ve puanını 35 yaptı. Sincan Belediyespor bir sonraki maçında küme düşmeme mücadelesi veren Yunusemrespor deplasmanında olacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.