BAL’da Ankara takımlarının panoraması:1926 Polatlı Belediyespor mağlubiyetle bitirdi, Ankara T.K.İ ikinciliği kaçırdı

Ankara’da 4 takım Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele verdi. Ligden çekilen Kozlu Belediyespor ve en az puan toplayan Kırşehir GHS küme düşen iki takım olurken Başkent temsilcisi Polatlı Belediyespor da şampiyon oldu.

BAL’da Ankara takımlarının panoraması:1926 Polatlı Belediyespor mağlubiyetle bitirdi, Ankara T.K.İ ikinciliği kaçırdı
Yayınlanma:

DERLEYEN: YASİN ŞAHİN

ŞAMPİYON 1926 POLATLI BELEDİYESPOR MAĞLUBİYETLE BİTİRDİ

Gelecek sezon TFF 3.Ligde mücadele edecek olan 1926 Polatlı Belediyespor, BAL’da son maçını Çilimli Belediyespor deplasmanında oynadı. Zafer sarhoşu Polatlı temsilcisi ilk yarıda 2-0 geriye düştü. İkinci yarıya sezonun yıldızı Cengizhan Avcı’nın golüyle başlayan Polatlı Belediyespor başka gol bulamadı ve maç 2-1 sona erdi. Bu sonuçla 58 puanla şampiyon olan Ankara temsilcisinde Cengizhan Avcı 24 maçta attığı 21 golle yıldızlaştı. Polatlı ayrıca evinde 13 maçta sadece 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak sezona damga vurdu.

ANKARA T.K.İ, ESKİŞEHİRSPOR’A MAĞLUP OLDU DÖRDÜNCÜ TAMAMLADI

Bir diğer Ankara takımı Ankara T.K.İ ise oldukça formda girdiği son 2 haftada ikincilik şansını Alaplı ve Eskişehirspor’u yenemeyerek sonlandırdı. Üst üste 7 galibiyet alan Ankara T.K.İ geçen hafta Alaplı Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndükten sonra evinde Eskişehir’e konuk oldu.

Maça Ercan Kuruçay’ın 2. dakikada attığı golle konuk takım 1-0 önde başladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya Cemal Deliktaş’ın golüyle başlayan Ankara ekibi maçın sonlarında Sergen Şakirler ve Ercan Kuruçay’ın gollerine engel olamadı. Son sözü 90+6’da Cemal Deliktaş attı ve maç 3-2 sona erdi. 8 maç sonra yenilen Ankara T.K.İ bu sonuçla 51 puanla ligi dördüncü tamamladı. Ankara T.K.İ’de tecrübeli golcü Cemal Deliktaş 18 golle sezonun en önemli performanslarından birine imza attı.

SİNCAN BELEDİYESPOR SON 5 MAÇTA KAZANDI

Bölgesel Amatör Lig’de bir diğer Ankara temsilcisi ise Sincan Belediyespor ise BAL’da bu sezonu 5 maçlık seriyle sonlandırdı. Sincan Belediyespor, ligin bir diğer formda takımı Kaynaşlı Belediyespor’u 5-0 mağlup etti. Sincan Belediyespor’un gollerini Canberk Özçakır (2), Furkan Çelikbacak, Osman Talha Kotoran ve Oğuzcan Genç kaydetti. Ligi 44 puanla 9. Sırada tamamlayan Sincan Belediyespor, Türkiye Kupası’nda da 2 rakibini geçmeyi başarmış ve 2. turda ikinci lig ekibi Isparta 32 Spor’a 1-0 mağlup olmuştu.

Sincan Belediyespor'da Canberk Özçakır 15, Osman Talha Kotoran ise 10 golle sezonu tamamladı.

Bu sezon istikrarlı sonuç almakta zorlanan Gölbaşı Belediyespor ise ligde son maç olan Yunusemrespor maçına çıkmadı ve 3-0 hükmen mağlubiyetle ligi 33 puanla 10. sırada tamamladı.

Gölbaşı Belediyespor’da Oktay Yüksel 9 golle dikkat çeken isim oldu.

BAL’DA GELECEK SEZON 5 ANKARA TAKIMI OLACAK!

Bölgesel Amatör Ligde gelecek sezon Ankara T.K.İ, Sincan Belediyespor, Gölbaşı Belediyespor ile birlikte SAL’da şampiyonluğa ulaşan Çubukspor ve Keçiören Belediyesi Bağlumspor da olacak ve BAL 5 Ankara takımıyla temsil edilecek.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.