Balıkesirspor'a deplasman dönüşü saldırı

Balıkesirspor’un deplasmanda Uşakspor’a 2-0 kaybettiği karşılaşma sonrası taraftarlar ve futbolcular arasında kavga çıktı. Düşme potasındaki iki ekibin mücadelesinde Uşakspor evinde Balıkesirspor’u 2-0 yendi ve puan farkını 5'e çıkarttı.

Balıkesirspor'a deplasman dönüşü saldırı
Yayınlanma:

Balıkesirspor bu maç sonrasında dönüş yolunda yemek molası için bir restoranda durdu. Balıkesirspor taraftarları da aynı restoranda mola vermek için durunca futbolcular ve taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. İddiaya göre taraftarların futbolculara tepki göstermesiyle beraber iki grup arasında arbede yaşandı. Tartışmanın daha da yükselmesiyle beraber futbolcular ve taraftarlar arasında gerilim tırmanarak büyüdü. Olayların ardından iki taraftan da yaralananlar olduğu bildirildi. Hadisenin yaşandığı dinlenme tesisinde de maddi hasar meydana geldi. Bu olayın ardından bazı futbolcuların kafileyi terk ettiği öğrenildi. Olaylarla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Balıkesirspor Kulübü’nden saldırıya kınama

“TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 31. haftasında deplasmanda oynadığımız AFC Kablo Kanalları Uşakspor karşılaşmasının dönüşünde teknik heyetimize, futbolcularımıza ve personellerimize Manisa’nın Akhisar ilçesindeki Köfteci Ramiz’de yemek yediği esnada yapılan saldırıyı kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz” açıklaması yapıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.