Bandırmaspor'a ait takım otobüsü kurşunlandı

İstanbulspor-Bandırmaspor 2. Lig Play-Off yarı final ikinci maçı öncesinde, Bandırmaspor'a ait takım otobüsü kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Şüpheliler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı

Bandırmaspor'a ait takım otobüsü kurşunlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İstanbulspor’la Bandırmaspor arasında 2. Lig Play-Off yarı final rövanş karşılaşması öncesinde Bandırmaspor’a ait takım otobüsü kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Bugün saat 16.00’da oynanacak karşılaşma için Bandırmaspor dün gece Güngören’de bulunan bir otelde kampa girdi. Gece saat 02.00 sıralarında futbolcuların odalarında dinlendiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler otele gelerek, park halinde bulunan takım otobüsüne kurşun yağdırdı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucunda 8 mermi otobüse isabet etti. Şans eseri olayda can kaybı yaşanmazken otobüste maddi hasar meydana geldi. Olayı gerçekleştiren şüpheliler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Silah sesleri üzerine dışarıya çıkan otel çalışanları durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler otobüs üzerinde çalışma başlattı.



Gece saat 02.00 sıralarında iki el silah sesi duyduklarını ifade eden Bandırmaspor Kulüp Müdürü Mehmet İlban,’’ 10 dakika geçtikten sonra 6 el daha silah sesi geldi. Vale arayıp haber verdi. Hemen aşağıya indik. Kurşunlar otobüse isabet etmiş. Otobüs çalışmıyor şuanda. Allah’tan kimseye isabet etmemiş kurşunlar. Kimsenin canına bir şey olmamış’’ diye konuştu.

Yaşanan saldırıya en güzel cevabı sahada vereceklerini vurgulayan İlban,’’ Sporcularımız uyuyor şuanda. Olayı duymadılar, duyurmamaya çalışacağız. Önemli bir maçımız var. Sosyal medya üzerinden rakip takımın başkanı tarafından yapılan açıklamaların ardından demek birileri gaza geldi. Bunun üzerine de birkaç kişi böyle bir saldırıyı gerçekleştirdiler. Biz en güzel cevabı yarın sahada vereceğiz inşallah. Buradan galibiyeti alarak Kayseri’ye finale gideceğiz. Başka diyecek bir şey yok’’ şeklinde konuştu.

Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında şüphelilerin kimlik tespiti için çevredeki güvenlik kamera kayıtları inceleme altına alındı.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.