Basketbolda heyecan başlıyor

ING Basketbol Süper Ligi’nde uzun bir aranın ardından heyecan yeniden başlıyor. Korona virüs salgını nedeniyle Mart ayından iptal edilen ve şampiyonun belirlenmediği Süper Lig’de Cumartesi günü 2020-2021 sezonuna merhaba diyoruz.

Basketbolda heyecan başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkentin iki güzide temsilcisi Türk Telekom ve OGM Ormanspor bu hafta sezonun ilk maçlarına çıkacak.

AÇILIŞ ORMANSPOR’DAN

ING Süper Lig’in ilk haftasının açılış maçında Fenerbahçe Beko ile Başkent ekibi OGM Ormanspor İstanbul’da Ülker Spor ve Etkinlik Spor Salonu’na karşı karşıya gelecek. Bu sene kadrosunda büyük değişikliğe giden Yeşil Beyazlılar güçlü rakibi karşısında parkeye galibiyet parolası ile çıkacak. Oynadığı hazırlık maçlarından inişli çıkışlı bir grafik çizen Ormanspor zorlu Fenerbahçe deplasmanına sakatlığı bulunan Stanton Kidd’den yoksun çıkacak. İki takım arasında geçen sezon oynanan ilk maçı Fenerbahçe 85-52 kazanırken ikinci maç pandemi nedeniyle oynanmamıştı.

basketbol-31.jpg

TELEKOM EVİNDE

Başkentin bu sene iddialı takımlarından Türk Telekom sezonu evinde oynayacağı Darüşşafaka Tekfen maçı ile açıyor. Kadrosunu baştan aşağı yenileyen ve yaptığı kaliteli yabancı oyuncuları ligin şampiyonluk adayları arasında gösterilen Mavi Kaplanlar FİBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları nedeniyle ertelenen maçta Çarşamba akşama saat 20.00’da İstanbul ekibi Darüşşafaka karşısında galibiyet hedefliyor. İki takım arasından ligin ilk maçında İstanbul’da oynanan ve uzatmaya giden mücadeleyi Türk Telekom 77-80 kazanırken Ankara’da oynanan ikinci maçı da yine Türk Telekom on beş sayı farkla 85-70 kazanmıştı.

CUMARTESİ BAŞLIYOR

ING Basketbol Süper Ligi’nde 2020-2021 sezonunun ilk hava atışı 26 Eylül 2020 Cumartesi günü, saat 13.00’te Fenerbahçe Beko-OGM Ormanspor mücadelesinde yapılacak. Ligde yer alan takımların Avrupa kupaları mücadelelerinin takvimlerindeki belirsizlik nedeniyle yalnızca ilk 3 hafta programı belirlenen ING Basketbol Süper Ligi’nde ilk haftanın fikstür şu şekilde oluştu:

26 EYLÜL CUMARTESİ

13.00 Fenerbahçe Beko-OGM Ormanspor

15.15 Frutti Extra Bursaspor-Beşiktaş

17.30 Galatasaray Doğa Sigorta-Anadolu Efes

27 EYLÜL PAZAR

13.00 HDI Sigorta Afyon Belediyespor-Gaziantep Basketbol

15.15 Bahçeşehir Koleji-TOFAŞ

17.30 Büyükçekmece Basketbol-Petkimspor

20.00 Pınar Karşıyaka-Lokman Hekim Fethiye Belediyespor

7 EKİM ÇARŞAMBA

20.00 Türk Telekom-Darüşşafaka Tekfen

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.