Beşiktaş Fenerbahçe maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak: Fenerbahçe Karaoğlan’la 15 maçta 12 kez kazandı!

Trendyol Süper Lig'de 15. Haftada derbi heyecanı yaşanacak. Ligin formda ekibi ve lideri Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında bu hafta Beşiktaş deplasmana çıkacak. Nefes kesmesi beklenen maçın hakemi ise Atilla Karaoğlan olacak.

Beşiktaş Fenerbahçe maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak: Fenerbahçe Karaoğlan’la 15 maçta 12 kez kazandı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Atilla Karaoğlan bu sezon Süper Ligde toplam 5 maç yönetirken Avrupa’da da 5 maçta düdük çaldı. Karaoğlan, bu sezon Fenerbahçe’nin Alanyaspor’a karşı ligin 6. haftasında 1-0 kazandığı maçı yönetmişti. 37 yaşındaki hakem Beşiktaş’ın ise bu sezonki ilk maçını yönetecek.

Yarın saat 19’da başlayacak maç öncesi Atilla Karaoğlan’ın yönettiği maçlarda iki takımın performanslarını derledik.

z.jpg

FENERBAHÇE 15 MAÇIN 12’SİNİ KAZANDI

Galatasaray’ın Adana Demirspor’u 3-1 yenmesi sonrası maç eksiğiyle liderlikten olan Fenerbahçe’nin Atilla Karaoğlan’ın yönettiği maçlarda yüzü gülüyor.

Atilla Karaoğlan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisini ilk kez yönetecek. 37 yaşındaki Karaoğlan’ın kariyerinde en çok maçını yönettiği takım Fenerbahçe. 15 kez Fenerbahçe maçı yöneten Karaoğlan’ın düdük çaldığı bu maçlara Fenerbahçe sadece 1 kez mağlup oldu. 12 maçta Sarı lacivertliler gülerken 2 maç da berabere bitti. Bu 15 maçın 11’i Süper Lig maçlarıyken Fenerbahçe’nin geçen sezon kazandığı Türkiye Kupası Final maçında da Atilla Karaoğlan maçın yönetimindeydi.

Fenerbahçe Karaoğlan’un düdük çaldığı maçlardaki tek mağlubiyetini Gaziantep FK’ye karşı 13 Aralık 2021 tarihinde 3-2 biten maçta aldı. Atilla Karaoğlan bu 15 maçta Fenerbahçe lehine 6 penaltı çalarken 1 de kırmızı kart gösterdi. Karaoğlan, Fenerbahçe aleyhine ise 3 penaltı kararı verdi.

x.jpg

KARAOĞLAN YÖNETİMİNDEKİ BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA 6 MAÇTA 4 PENALTI KARARI

Atilla Karaoğlan, Beşiktaş’ın 6 maçını yönetti. Siyah beyazlılar bu maçlarda 2 galibiyet 1 beraberlik 3 de mağlubiyet aldı.

Beşiktaş bu maçlarda 3 penaltı kazanırken 1 kez de aleyhine penaltı kararı çıktı. 6 maçta tek kırmızı kartta Alanyaspor’lu Babacar’a çıkmıştı.

Beşiktaş, Karaoğlan yönetimindeki son maçını Giresunspor’a karşı geçen sezon oynamış ve o maçı 3-1 kazanmıştı. Beşiktaş, Karaoğlan’ın düdük çaldığı maçlarda İstanbul takımlarına karşı ise 2 maçtan da mağlup ayrıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.