Beşiktaş Fenerbahçe saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda

Ziraat Türkiye Kupasında yarın akşam karşılaşacak olan Fenerbahçe -Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz izle...

Beşiktaş Fenerbahçe saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda
Yayınlanma:
Güncelleme:

Beşiktaş Fenerbahçe kupa maçını canlı izlemek isteyen iki takım taraftarları Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle ile ilgili bilgileri arıyor ve maçın hangi kanaldan canlı yayınlanacağı merak ediyorlar. Geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de oynana derbi maçta Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Beşiktaş, rakibine kupada da üstünlük kurmuş durumda. Ziraat Türkiye Kupası'nda şimdiye kadar 13 kez eşleşen ve 20 maç yapan iki takım arasında siyah-beyazlı ekibin 11, Fenerbahçe'nin ise 4 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. İki takım kupada 3 kez final, 4'er kez yarı final ve çeyrek final, birer kez de dördüncü tur ve son 16 turunda karşı karşıya gelirken, Beşiktaş 9 kez Fenerbahçe ise 4 kez turu geçebildi. Kupada oynanan 20 maçta Kara Kartal, 30 kez fileleri havalandırırken, Kanarya ise 21 kez rakip ağları sarstı.İşte bu haberimizde karşılaşma ile ilgili tüm detayları bu haberde bulabilirsiniz...

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE KUPA MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı 1 Mart Perşembe günü oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak mücadele ATV'den şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

HAKEM FIRAT AYDINUS

Ligdeki dev derbide iki takım arasındaki maçta Cüneyt Çakır görev yaptı. Kupanın ilk maçında ise Beşiktaş Fenerbahçe mücadelesinde Fırat Aydınus görev yapacak.

Kupa'da Beşiktaş üstün

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş'ın ezeli rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor. 

Üç finalde de kupa Beşiktaş'ın oldu

Beşiktaş ile Fenerbahçe Türkiye Kupası tarihinde 3 kez finalde karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda şampiyonluğa ulaşan ekip hep siyah-beyazlı ekip oldu. Kara Kartal, 1988-1989 sezonundaki rakibini 1-0 ve 2-1, 2005-2006'da tek maç üzerinden oynanan maçta uzatmada 3-2 ve en son 2008-2009'da sarı-lacivertlileri 4-2 yenerek kupayı müzesine götürmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.