Beşiktaş idmanında tekme tokat kavga!

Kartal'da şampiyonluk stresi sinirleri gerdi. Önceki günkü Tolgay-Olcay geriliminden sonra dün yönetimin de izlediği basına kapalı idmanda ortalık karıştı... Cenk ile Veli birbirine girdi, Veli'nin dudağı patladı. Güneş çıldırdı, “Bu kadar şımarıklık yete

Beşiktaş idmanında tekme tokat kavga!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig’de son 4 haftaya 3 puanlık bir avantajla giren Beşiktaş’ta şampiyonluk stresi sinirleri germişe benziyor.

Önceki gün yapılan idmanda Tolgay ile Olcay tartışmış, olay kavga aşamasına gelmeden tatlıya bağlanmıştı. Ancak dün Ümraniye’de ortalık fena karıştı. Veli Kavlak’ın pas çalışması sırasında üst üste hatalar yapan Cenk Tosun’a sözle sataşması, ipleri gerdi. Fanatik'in haberine göre Cenk, takım arkadaşının üzerine yürüdü, sert diyaloglar sürünce tekme ve yumruklar konuştu.

Olay yerine yakın tüm oyuncular araya girip ikiliyi güçlükle ayırırken, dudağında patlama ve kanama meydana gelen Veli, soyunma odasının yolunu tuttu.

‘Şampiyonluğa giderken...’

Yöneticilerin de izlediği basına kapalı antrenmanda yaşanan bu olay, teknik direktör Şenol Güneş’i çileden çıkardı. Futbolcularını toplayan Siyah- Beyazlılar’ın hocası, ultimatom niteliğinde sözler sarfetti: “Bu kadar şımarıklık yeter. Size çok yüz verdim. Aklınızı başınıza alın. Şampiyonluğa gidiyoruz. Bu yaptıklarınız size yakışmıyor. Sorun yaratan, bizimle olmayacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.