Beşiktaş'ın derbi kozu

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılarda Rachid Ghezzal milli arayı iyi değerlendirdi ve derbiye hazır...

Beşiktaş'ın derbi kozu
Yayınlanma:

Rachid Gehezzal, milli arada yaptığı özel çalışmalarla derbi öncesi formunu yukarı çekti. Şenol Güneş’in derbide en önemli kozlarından biri olması beklenen Ghezzal, derbiye hazır.

Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Derbi maçı öncesi çok istekli görünen Ghezzal, Fenerbahçe maçında Şenol Güneş’in en önemli silahlarından biri olacak. Beşiktaş formasıyla daha önce Fenerbahçe’ye 5 maçta 3 gole katkı yapan Cezayirli yıldızın derbide sahada olması bekleniyor.

Dev maç öncesi Gedson iddiası

gedson.jpg

Siyah-beyazlıların 24 yaşındaki yıldız oyuncusu Gedson Fernandes’e İtalya’dan ilgi olduğu öne sürüldü. İtalya Seri A ekiplerinden Lazio’nun Gedson Fernandes’i yakından takibe aldığı söyleniyor. Alfred Opedulla'nın haberine göre, Lazio , Beşiktaş'ta forma giyen Portekizli Gedson Fernandes'i yakından takip ediyor. Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan Portekizli yıldız Lazio’nun takibine girmeyi başardı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.