Beşiktaş'ta Ozan Tufan mesaisi: Ozan Beşiktaş'a çok yakın!

Beşiktaş transferde hareketli günler yaşıyor. Siyah-beyazlıların hedefinde eski Fenerbahçeli Ozan Tufan var. Beşiktaş Ozan Tufan transferinde mutlu sona çok yakın...

Beşiktaş'ta Ozan Tufan mesaisi: Ozan Beşiktaş'a çok yakın!
Yayınlanma:

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların adı Türkiye'de son olarak Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan'la anılıyor. A Spor'un haberine göre Beşiktaş Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak adına önemli adımlar attı.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Ozan Tufan'ın Beşiktaş ile her konuda anlaştığı konuşuluyor.

BEŞİKTAŞ VE OZAN ANLAŞTI

A Spor'un haberine göre; Beşiktaş, milli oyuncuyla yaptığı görüşmelerde önemli bir adım attı. Ozan Tufan, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakarken taraflar arasında yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldı.

ŞENOL GÜNEŞ ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Şenol Güneş'in bu transferde önemli rol oynadığı kaydedilirken deneyimli teknik adamın Ozan ile yaptığı görüşmede, "Kaliteli oyunculardan oluşan iyi bir takım kuracağız ve bu yeni yapılanmamızda senin de aramızda olmanı istiyorum" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Ozan Tufan, daha önce Bursaspor ve A Milli Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş'le birlikte çalışmıştı.

Ozan Tufan'ın Hull City ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş ile Hull City arasında Ozan'ın bonservisi için görüşmeler devam ediyor.

Ozan, Hull City ile toplamda 44 maça çıktı ve 8 gollük katkı sağladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.