Buruk: "Kopenhag maçı öncesi galibiyet moral oldu"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Kopenhag maçı öncesi kazanmak istiyorduk, moral oldu" dedi.

Buruk: "Kopenhag maçı öncesi galibiyet moral oldu"
Yayınlanma:

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kopenhag maçı öncesi kazanmak istiyorduk, moral oldu" ifadelerini kullandı. Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'u evinde 3-1 yenerek galibiyet elde etti.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Okan Buruk, karşılaşmanın zor geçeceğini öngördüklerini ve rakiplerinin hoca değişikliğinin takımı ekstra motive ettiğini belirtti. İlk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini ve 2-0 öne geçtiklerini ifade eden Buruk, penaltı sonrası rakiplerinin cesaret bulduğunu söyledi. Maç boyunca birçok pozisyon yakaladıklarını ancak 3. golü bulamadıklarını dile getiren Buruk, kazanmanın önemli olduğunu ve Kopenhag maçı öncesi moral bulduklarını belirtti.

Karşılaşmada sol bek pozisyonunda görev alan Barış Alper Yılmaz'ın performansını olumlu değerlendiren Buruk, Türk futbolunda bek yetiştirmenin zorluğuna vurgu yaptı. Barış'ın potansiyeli olduğunu ve ihtiyaçlarını karşıladığını belirten Buruk, gelecekte de bu pozisyonda kullanmayı düşündüklerini ifade etti.

Sakatlıkları bulunan oyuncular hakkında bilgi veren Galatasaray Teknik Direktörü, Zaha, Hakim Ziyech ve Davinson Sanchez'in durumlarıyla ilgili net bir açıklama yapamadıklarını, Pazar günkü idmanın sonuçlarına göre hareket edeceklerini söyledi.

Mauro Icardi'nin performansından memnun olduğunu belirten Buruk, oyuncunun önde baskı yaratmasıyla takımın avantajlı bir konuma geldiğini ifade etti. İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'dan geri dönüşüyle ilgili çıkan haberlere ise Buruk, henüz bir gelişme olmadığını ve şu ana kadar kendilerine herhangi bir bilgi gelmediğini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.