Büyük Kolej madalya ile döndü

Ankara’nın eğitimde öncü okullarından olan Büyük Kolej sporcuları eğitimdeki başarılarını sporda da taçlandırmaya devam ediyor.

Büyük Kolej madalya ile döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’nın eğitimde öncü okullarından olan Büyük Kolej sporcuları eğitimdeki başarılarını sporda da taçlandırmaya devam ediyor. Küçük ustalar, Geleneksel Ankara Yaş Grupları Satranç Turnuvasında buluştular. Ankara Satranç İl Temsilciliği’nin düzenlediği turnuva ATG- Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. 7-8-9 yaş kategorisinde düzenlenen turnuvada yaklaşık 350 sporcu kazanmak için mücadele etti.

CANLA BAŞLA MÜCADELE

Toplam 96 sporcunun katıldığı 9 yaş kategorisinde yarışan Büyük Kolej sporcuları Ege Açıkbaş (3B), 7 turda 6 puanla turnuvayı tamamlayarak ikinciliği paylaştı ve madalya ile ödüllendirildi. Büyük bir başarıya imza atan Büyük Kolej öğrencisi, Ocak ayında Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında yarışma hakkı elde etti. Turnuvada canla başla mücadele eden diğer öğrencilerin de puan durumları şöyle; Deniz Gülgösteren (3C) 4 puan, Uras Efe Kılınçarslan (3A) 4 puan, Yağız Efe Dönmez (3B) 3 puan, Alkan Kemal Açıkgöz (1A) 4 puan, Efe Yardımcılar (1B) 4 puan, Emiralp Kaya (1B) 3 puan, Emre Soyer (1A) 3puan. Anadolu Gazetesi olarak bütün öğrencilerimizi ve velilerini emeklerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.