Büyükekşi: Mutlu ve gururluyuz

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, milli takımın lider olduğu Galler maçının arından konuştu.

Büyükekşi: Mutlu ve gururluyuz
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1-1 biten Galler maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Grup birinciliğini milletimize armağan ediyoruz." dedi.

Cardiff City Stadı'nda Galler ile karşılaşan milli takımımızın aldığı puanla lider çıkmasını değerlendiren Mehmet Büyükekşi, mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde uzun bir maratonun ardından lider çıktığımızı hatırlatan Büyükekşi, "İlk günden itibaren 'Önemli olan Almanya'ya gitmek değil, başarılı olmak.' diyoruz. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve biz buna inandık, hayal ettik ve hayalimizi gerçekleştirdik. Başta Montella hocamız olmak üzere bütün teknik ekibimize, futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Hazırlık maçında da dünyanın en önemli milli takımlarından sayılan Almanya'yı da 3-2 yenmenin önemine değinen Büyükekşi, "Sıradaki turnuva Dünya Kupası. Uzun yıllardır katılamıyoruz. Dünya Kupası'na katılmak için de hedef koymuştuk. İnşallah haziran ayında tüm milletimizi gururlandırmak istiyoruz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.