Çağlar Söyüncü bombası: Süper Lig’e geliyor

Altınordu’nun dünya futboluna kazandırdığı Çağlar Söyüncü için Süper Lig iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı

Çağlar Söyüncü bombası: Süper Lig’e geliyor
Yayınlanma:

Altınordu altyapısından Cengiz Ünder ile beraber çıktıktan sonra A Milli takım ve Avrupa’da başarıdan başarıya koşan çağlar Söyüncü geçen sezon yaşanan kontrat krizi sebebiyle İngiliz ekibi Leicester City ile yol ayrımına girmiş ve bu sezonun başında İspanya devi Atletico Madrid ile anlaşmıştı.

Çağlar Söyüncü, A. Madrid ile bu sezon lig ve Şampiyonlar Liginde sadece 5 maça çıktı ve bu maçlarda 74 dakika sahada kalabildi.

Söyüncü’nün savunmada özellikle sakatlıkların ardından büyük sorun yaşayan Beşiktaş ve Fenerbahçe’den birine transfer olacağı konuşuluyor.

Yerli oyuncu olması sebebiyle de yoğun şekilde talep edilen Söyüncü’nün Batuhan Karadeniz tarafından Beşiktaş transferinin Serdal Adalı başkanlığa seçilmeyince düştüğü iddia edilmişti.

Söyüncü’nün EURO 2024’e kadar sıkça forma giyeceği bir takımda oynamak istediği bilinirken Fenerbahçe’nin uzun süredir Çağlar Söyüncü ile ilgilendiği ve Cengiz Ünder’in bu transfer için etken olabileceği de söyleniyor.

Çağlar, Leicester’e Freiburg’tan 21 Milyon Euro’ya transfer olmuş. 5 sezonun ardından bu sezonun başında bonservissiz olarak Atletico Madrid’e transfer olmuştu.

Atletico Madrid ile 2027 sezonuna kadar sözleşmesi bulunan Çağlar'ın kiralık olarak Süper Lig'e gelmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.