Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya tepki

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın "İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var" sözlerine Rıza Çalımbay'dan tepki geldi.

Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya tepki
Yayınlanma:

Çalımbay, Samet Aybaba'nın bu ifadelerini kabul edilemez bulduğunu belirterek, "Hiçbir zaman bir takıma çürük denmez" şeklinde konuştu.

Çalımbay, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Ellerinde fırsat vardı, değiştirebilirlerdi. Transfer yapabilirlerdi. Zaten bunu yaptılar. Formsuz olabilir, başka bir şey olabilir; ama çürük demek doğru değil. Bir takıma çürük demek doğru bir yaklaşım değil. Beşiktaş'ın her zaman hedefi şampiyonluktur" dedi.

Beşiktaş'ın teknik direktörlüğü için Serdar Topraktepe'nin en yakın isim olduğunu belirten Çalımbay, "Beşiktaş'ı uzun vadede çalıştırabilir, iyi şeyler yapabilir" ifadelerini kullandı.

Çalımbay ayrıca, Beşiktaş'ın başındayken Semih Kılıçsoy'a şans verdiğini ve onun potansiyeline inandığını söyledi. Milli takım için de faydalı olabileceğini belirttiği Kılıçsoy'un yanı sıra, genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu'na da şans verilmesi gerektiğini vurguladı.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak ise Çalımbay, Galatasaray'ın istikrarlı bir performans sergilediğini ve Fenerbahçe'nin daha çok ihtiyacı olduğunu söyledi. Şampiyonun son haftaya kadar belli olacağını öngördü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.