Çamlıdere Türk Dünya’sını ağırladı

 “Ulus Başkent Ankara Haftası” kutlamaları için Çamlıdere’ye gelen Kazakistan, Kırgızistan ve Makedonyalı misafirler Çamlıdere’ye hayran kaldılar.

Çamlıdere Türk Dünya’sını ağırladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çamlıdere Belediyesi ve “Ankara Kulübü Derneği" nin ortaklaşa düzenlediği  “Ulus Başkent Ankara Haftası” kutlamaları için Çamlıdere’ye gelen Kazakistan, Kırgızistan ve Makedonyalı misafirler Çamlıdere’ye hayran kaldılar.

Çamlıdere Belediyesi ve Ankara Kulübü Derneğinin ortaklaşa yaptığı organizasyon çerçevesinde "Uluslararası Başkent Ankara Haftası" kutlamaları Çamlıdere İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapıldı.

bahattin-demiray-21.jpg

Türkiye Cumhuriyetlerinden dans toplulukları ve sanatçıların sahne aldığı programda eğlenceli saatler yaşanırken salon adeta coşarak sanatçılara oturdukları yerden eşlik etti. Seymen ekibi gösterileriyle başlayan program Kazakistanlı, Kırgızistanlı ve Makedonyalı sanatçılar ve dans ekiplerinin gösterileriyle devam etti. Ankaralı sanatçı Mustafa Kemal Ceylan’ın sahne aldığı sırada salonda kimse yerinde duramadı ve Ankara havalarına eşlik etti.

PROGRAMA YOĞUN KATILIM

bahattin-demiray-22-003.jpg

Çamlıdere İlçe Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleşen toplantıya Çamlıdere Kaymakamı Mutlu Köksal, Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, İlçe Emniyet müdürü, Jandarma komutanı, Ankara kulübü Genel Başkanı Metin Bayram Kocaman, Osman Sancak, Mustafa Kocaer, STK Başkanları ve POLEM Kulübü Genel Başkanı ve gazetemiz yazarı Bahattin Demiray katıldı.

bahattin-demiray-24-001.jpg

ANKARA HAVALARINA EŞLİK ETTİLER

bahattin-demiray-23-003.jpg

Seymen ekibi gösterileriyle başlayan program da Türkiye Cumhuriyetlerinden dans toplulukları ve sanatçıların sahne aldığı Kazakistanlı, Kırgızistanlı ve Makedonyalı sanatçılar ve dans ekiplerinin gösterileriyle programda eğlenceli saatler yaşanırken Ankaralı sanatçı Mustafa Kemal Ceylan'ın sahne aldığı sırada salonda kimse yerinde duramadı ve Ankara havalarına salon adeta coşarak sanatçılara oturdukları yerden eşlik ettiler.  Program sonunda gazetemiz yazarı Bahattin Demiray' a hayranlıklarını dile getiren misafirler “Bu kadar çok müze bir çok ülkenin başkentinde bile yok, döndüğümüzde çevremize anlatacağız” ifadelerinde bulundular.

Kaynak:İHA

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.