Çankaya rahat kazandı

Türkiye Futbol Federasyonu ülkemizde meydana gelen ve Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler nedeniyle ertelenen lig maçlarının yeniden oynanmasına izin vermesinin ardından maçların heyecanı yeniden başladı.

Çankaya rahat kazandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 3. Lig, 3’üncü Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Başkent ekibi Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü ligin 21’nici haftasında deplasmanda 10 puanla 18’inci ve son sırada bulunan Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya geldi. Başkent ekibi, sahadan 4-0 galip ayrılarak zirve takibini sürdürdü. Güneş Holding Çankaya FK’nın gollerini Aykut Çift, Tugay Adamcıl, Oğuzhan Erdoğan ve Batuhan Kurt attı. Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü TFF 3. Lig 22’inci haftasında 4 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te 20 puanla 16’ıncı sırada bulunan Fatsa Belediyespor’u sahasında konuk edecek.

ÇANKAYA FK ÜÇÜNCÜ SIRADA

TFF 3. Lig 3. Grupta Kepez Belediyespor 21 maç sonunda 43 puanla liderlik koltuğunda otururken, ikinci 68 Aksaray Belediye Spor yine 43 puan ve averajla ikinci, Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü de 37 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 33 puanlı Efeler 09 Spor Futbol Kulübü dördüncü, 32 puanlı Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. beşinci, 31 puanlı Osmaniyespor Futbol Kulübü yine 31 puan ve averajla altıncı ve Artvin Hopaspor da yine 31 puan ve averajla yedinci sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.