Çapa: Transfer yasağının kalkmasını bekliyoruz

Çapa, “Eylül ayında oynayacağımız karşılaşmalardan ne kadar az hasarla geçersek sonraki aylar bizim adımıza daha rahat olur. Transfer yasağının kalkması bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Çapa: Transfer yasağının kalkmasını bekliyoruz
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çapa, “Eylül ayında oynayacağımız karşılaşmalardan ne kadar az hasarla geçersek sonraki aylar bizim adımıza daha rahat olur. Transfer yasağının kalkması bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü Süper Lig 2020-2021 sezonunun hazırlıklarını Afyon’da Kocatepe Spor Kompleksi'nde, Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde sürdürüyor. Günde çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlanan futbolcuların antrenman öncesi ateşleri ölçüldükten sonra çalışmalar başlıyor. Yeniden Ankara’da olmaktan dolayı oldukça heyecanlı olduğu gözlerden kaçmayan Çapa’nın, futbolcuları ile kurduğu yakın ilişki kendini hemen ilk antrenman itibaren hissettirdi. Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Çapa hazırlıkların sürdüğü Afyon’da antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TRANSFER YASAĞININ KALKMASI ÖNEMLİ

“Transfer yapabilmemiz için engelimizi açmamız gerekiyor” diyen Fuat Çapa, “O engel bizim adımıza kolay bir engel değil. Başkanımız zaten gerekli açıklamaları hem yerel hem ulusal basında yaptı, bilgi de verdi. Bu sürecin ne kadar zor olduğunu fiilen yaşadım geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da, kolay bir süreç değil. Bundan dolayı da kendilerine çok fazla bir şey söyleme veya isteme şansımız yok. Ne kadar çalıştıklarını, ne kadar gayret gösterdiklerini çok iyi biliyorum. Çünkü onlar bizden önce bu işi halletmek istiyor. Belirlemiş olduğumuz mevkilerde oynayabilecek oyuncuları ‘1,2,3,4 ve 5’ diyerek şu anda onun çalışmasını da yaptık” diye konuştu.

MEVCUT KADRO İLE EN AZ HASARLA ÇIKMALIYIZ

“Transfer yasağı kalkana kadar özellikle de ligin başladığı eylül ayını mevcut kadro ile en az hasarla atlatmak istediklerini” ifade eden Çapa, “Transfer tahtası açıldığı zaman yönetimimiz temasları oyuncularla gurup en kısa zamanda lige hazırlayacağımız takımı bize sunacaklar. Bunu ne kadar erken yaparsak bizim için o kadar olumlu olacak. Çünkü 11 Eylül'de ligler başlıyor. Çok uzun bir zamanımız yok. Eylül ayı bizim adımıza çok kritik bir süreç olacak. Eylül ayında oynayacağımız karşılaşmalardan ne kadar az hasarla geçersek, ondan sonraki aylar bizim adımıza daha rahat olur. Birbirini tanıyan daha çok oyuncu sayımız fazla olur. Taraftarlarımızın istediği ve beklediği hem oyun olarak hem sonuç olarak alırız ve onları da mutlu ederiz” dedikten sonra basın toplantısını sona erdirdi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan 2020-2021 sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar'da devam eden sarı lacivertliler günü çift antrenmanla tamamladı. Isınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kondisyona yönelik kuvvet ve dayanıklılık çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde orta sahada yapılan çift kale maç nefesleri kesti. Antrenmanın bitiminde 

teknik direktör Fuat Çapa ve futbolculardan Cebrail Karayel'e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.