Cim Boma kredi yok

Ziraat Bankası AXA SİGORTA Efeler Ligi yedinci hafta mücadelesinde yenilgisiz lider Galatasaray’ı konuk etti.

Cim Boma kredi yok
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent Voleybol Salonunda oynanan 1 saat 47 dakika süren mücadeleyi Zeki Bocutcu ve Bilal Çağlar hakem ikilisi yönetti. Zorlu geçmesi beklenen mücadelenin galibi 3-0’lık sonuçla Ziraat Bankası oldu. İlk seti büyük çekişmeye sahne olan maçın setleri 33-31, 25-18, 25-18 Ziraat Bankası lehine sonuçlandı.

İLK SETTE BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI

Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan ve ev sahibi Ziraat Bankası taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği mücadele ev sahibi ekip zorlu geçmesi beklenen maçtan kolay bir galibiyetle parkeden ayrıldı. Maçın ilk setinde büyük çekişme yaşandı setin son bölümünde daha az hata yapan ve iyi servis atan Ziraat Bankası bu seti 33-31 alarak durumu 1-0’a getirdi. İkinci setin ilk bölümünde çekişme yine devam etti. Set sonuna doğru savunmada çok hata yapan Galatasaray karşısında kolay sayılar bulan ev sahibi Ziraat Bankası bu seti 25-18 alarak 2-0 öne geçti.

17 PUANA YÜKSELDİ

Üçüncü sette yine Ziraat Bankası üstünlüğü vardı. Mücadelenin ilk teknik molasına 12-10 önde giden Başkent temsilcisi bu üstünlüğü set sonuna kadar sürdürdü. Yakaladığı etkili servis turları ve köşe hücumlarından etkili olan kırmızı beyazlılar rakibinin oyundan düşmesini de fırsat bilerek bu seti 25-18 maçı da 3-0 kazanarak Galatasaray’a bu sezonki ilk yenilgini tattırdı. İlk setin sonlarında büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Ziraat Bankası rakibine set vermeden mücadeleyi 3-0 kazanmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekip alınan galibiyet ile puanını 17’ye yükseltti.

ziraat-bankasi-31-002.jpg

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.