Çocuklar TÖSSFED ile gülüyor

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu depremzede çocuklara kucak açarak onların yüzünü güldürdü.

Çocuklar TÖSSFED ile gülüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler büyük yıkımlara neden olurken “Türkiye Tek Yürek” olarak dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini vererek el ele verip yaraları sarmaya koştu. İşte bu yardımlaşmaya katılan çok özel bir federasyonu vardı Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TÖSSFED). Federasyon gerek yardım kampanyası gerekse depremzede çocuklara kucak açarak onların yüzünü güldürdü.

ozel-sporcular-21.jpg

Ülkemizde meydana gelen ve 11 ilimiz ile beraber tüm Türkiye’yi etkileyen depremlerden dolayı bulundukları illerden Ankara’ya gelen çocuklar ile özel sporcular buluştu. Ziyaret ile özel sporcular tarafından temin edilen oyuncaklar, Ankara’ya gelen çocuklara hediye edilerek, yüzlerinde tebessümler oluşturmayı ve onları mutlu etmek amaçlandı.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TÖSSFED) Ülkemizin birçok yerini etkileyen, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar için birlik olmaya devam ediyor. TÖSSFED tarafından hazırlanan ilk yardım kolileri deprem bölgesindeki yetkililere teslim edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda kışlık kıyafet, hijyen ürünleri, çocuk ve kadın ihtiyaçları, yiyecek, mont, battaniye, soba, ısıtıcı, termal içlik gibi ihtiyaçlara yönelik ürünler deprem bölgesine ulaştırıldı, ulaştırılmaya devam ediyor. İhtiyaç tespit durumuna göre yardımlara devam edilmektedir.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Başkanı Birol Aydın, “Böylesine zor günlerde devlet ve millet olarak el ele verip yaralarımızı birlikte saracağız. Dayanışma ve yardımlaşma ile her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz. Federasyon olarak ilk günden üyelerimizle birlikte topladığımız yardımları depremzede kardeşlerimize ulaştırıp onların yanında olduğumuz göstermek istedik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.