Devler Liginde son yarı finalistler belli oluyor: Şampiyonlar Liginde günün maçları | Bayern Münih-Arsenal, Man.City-Real Madrid

Şampiyonlar Liginde yarı final heyecanı devam ediyor. Bu akşam oynanacak karşılaşmalarla son yarı finalistler belli olacak. 'Devler Liginde' bu akşam sahne İngilizler, İspanyol ve Alman'ın...

Devler Liginde son yarı finalistler belli oluyor: Şampiyonlar Liginde günün maçları | Bayern Münih-Arsenal, Man.City-Real Madrid
Yayınlanma:

Bayern Münih ve Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. İngiliz ekibi Arsenal, Premier Lig'deki performansıyla dikkatleri üzerine çekerek son 4 takım arasına kalmak istiyor.

arteta.jpg

Bundesliga'da şampiyonluk şansını kaybeden Bayern Münih ise Avrupa'da başarı arıyor. İlk maçları 2-2 berabere biten iki takım, Allianz Arena'da karşı karşıya gelecek. Alman devi Bayern Münih, tarihinde 13. kez yarı finale yükselmeyi hedeflerken Arsenal, bu başarıyı 2. kez elde etmeyi amaçlıyor.

bayern.jpg

GUARDİOLA VE ANCELOTTİ TEKRAR KARŞI KARŞIYA

Diğer karşılaşmada ise Manchester City, evinde Real Madrid'i ağırlıyor. La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, Şampiyonlar Liginde de başarılı olmak istiyor. İlk maçları berabere biten iki takımın mücadelesi büyük bir heyecana sahne olacak.

real2.jpg

İki takım arasındaki son 5 karşılaşmada toplam 23 gol atan Manchester City ve Real Madrid, büyük bir mücadeleye hazırlanıyor. Pep Guardiola ve Carlo Ancelotti'nin yönetimindeki takımlar, Şampiyonlar Ligi'nde 8. kez karşı karşıya gelecek.

Manchester City - Real Madrid maçının galibi, Arsenal - Bayern Münih karşılaşmasının galibiyle yarı finalde karşılaşacak. Karşılaşmalar, bu akşam saat 22.00'de başlayacak ve futbol tutkunları için nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.