Diyadin: Oyucularıma teşekkür ediyorum

Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'in 2022-2023 sezonunun ilk haftasında sahasında Altınordu ile 3-3 berabere kaldı. Kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Metin Diyadin maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Diyadin: Oyucularıma teşekkür ediyorum
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'in 2022-2023 sezonunun ilk haftasında sahasında Altınordu ile 3-3 berabere kaldı. Kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Metin Diyadin maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mücadeleye istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Diyadin, “Özellikle ilk yarı iki takım adına da denk geçti. Basit goller yediğimizi düşünüyorum, 3 gol bulup kendi adımıza 3 gol yememiz de doğru bir durum olmadı, bireysel hatalar oldu, kaçırdığımız penaltı da var” diye konuştu.

NET FIRSATLARIMIZ VARDI

İkinci yarı oyunu tamamen rakip sahada oynadıklarını dile getiren Diyadin, şöyle devam etti, “Net kaçırdığımız pozisyonlar da var, maçın ikinci yarısı tamamen lehimize bitmesi gerekiyordu maalesef olmadı. Şartlar zor olsa da evimizde galip gelmek istiyorduk, oyun olarak da hak ettik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, hem kendilerine yakışan hem de giydikleri formaya uygun gösterdikleri mücadeleden dolayı hepsine ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kulübümüzün içinde bulunduğu durum, transfer yasağının kaldırılması Gençlerbirliği için hayati ve tarihi bir dönemeçtir. Diğer türlü bu yıl bizim adımıza çok zorlu, sıkıntılı geçebilir. Çünkü oyuncularımızın bu mücadelelerine katkı verecek oyuncu transferi yapmak zorundayız” şeklinde konuşta.

YÖNETİM GAYRET EDİYOR

Metin Diyadin, gazetecilerin transfer yasağı ile ilgisi sorusu üzerine, Transfer yasağının kaldırılması için Gençlerbirliği'nin yönetiminin de yoğun bir çaba içerisinde olduğunu kaydeden Diyadin, ‘İnşallah bunu başarırlar, çünkü Gençlerbirliği 100 yıllık bir kulüp ve kendi ayakları üstünde yıllardır durmuş bir kulüptür. Bu yıl hayati ve tarihi bir dönemeçtedir. Bütün camia her kesimiyle kenetlenip özellikle bu transfer yasağını aşmamız gerekiyor. En azından sayısal çok olmasa da oyunculara güç verecek birkaç oyuncu katmamız gerekiyor. Aksi takdirde sıkıntılı bir durum olur” şeklinde konuştuktan sonra basın toplantısını bitirdi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.