Dört dörtlük Keçiören

Spor Toto Birinci Lig’de play-off mücadelesi dışında kalmak istemeyen Ankara Keçiörengücü, deplasmanda ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen Altaş Denizlispor’un konuğu oldu.

Dört dörtlük Keçiören
Yayınlanma:

Spor Toto Birinci Lig’de play-off mücadelesi dışında kalmak istemeyen Ankara Keçiörengücü, deplasmanda ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen Altaş Denizlispor’un konuğu oldu. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Alpaslan Şen, Serdar Soydan ve Hasan Erdoğan hakem üçlüsü yönetti. Kritik karşılaşma TRT SPOR'dan canlı yayınlandı.

Doksan dakika üstün bir oyun ortaya koyan Ankara Keçiörengücü, 17. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde penaltı vuruşu kazandı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Rashad Muhammed kaleci Abdülkadir Sünger’i ayrı ayrı köşelere göndererek takımını 0-1 öne geçirdi. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Keçiörengücü 45+1’de farkı ikiye çıkardı.

Mücadelenin 36’ıncı dakikasında Keçiörengücü’nde Jurgen Bardhi'nin 36. dakikada attığı gol, VAR incelemesi sonrası pozisyon başlangıcında faul olduğu gerekçesiyle iptal edildi. Ataklarını sıklaştıran Başkent ekibi ilk yarının uzatma dakikalarında 45+-1’de farkı ikiye çıkardı. Bu dakika içinde Bekir Karadeniz’in sol çaprazdan pasında penaltı noktasından üzerinde Malaly Dembele gelişine vurarak topu filelere gönderip takımını 0-2 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

DEMBELE OYUNDAN ATILDI

Keçiörengücü’nün ikinci golünü atan Malaly Dembele golü kaydettikten sonra tartıştığı rakibine kafa attığı için VAR incelemesi sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

MAÇTA FARK ÜÇE ÇIKTI

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Ankara Keçiörengücü, ikinci yarıda baskılı oyununu sürdürüp 83’üncü dakikada farkı üçe çıkardı. Bu dakika içinde sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda topun Hakan’ın eline değmesi sonucu VAR’ın uyarısının ardından görüntüleri izleyen hakem Alpaslan Şen, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Rashad meşin yuvarlağı ağlara yollayıp durumu 0-3’a getirdi.

SON SÖZÜ MUSA SÖYLEDİ

Rahat bir oyun ortaya koyan Ankara Keçiörengücü 85’inci dakikada farkı dörde çıkardı. Bu dakika içinde sol çaprazdan rakiplerini geçen Musa Caner, ceza sahası içinde topu sert vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturup takımını 0-4 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi. Keçiörengücü bu galibiyetin ardından puanını 50’ye yükseltip 8’inci sıradaki yerini korurken, Altaş Denizlispor ise 17 puanla 18’inci sırada haftayı kapattı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.