Dursun Özbek, 23 Nisan'ı depremzede çocuklarla geçirdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi.

Dursun Özbek, 23 Nisan'ı depremzede çocuklarla geçirdi
Yayınlanma:

Özbek'in kentteki ziyaretleri, öncelikle tarihi Uzun Çarşı esnafını ziyaretiyle başladı. Burada esnafla sohbet eden Özbek, çarşıyı dolaşarak vatandaşlarla yakından ilgilendi. Kentin yöresel ürünlerini tatma fırsatı bulan Özbek, vatandaşlarla da sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ziyaret sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Özbek, Galatasaray ailesi olarak depremzedelerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Özbek, Hatay'a yapacakları yardımların devam edeceğini belirterek, "Özellikle bu bölgede göçü engellemek amacıyla TOKİ ile bir anlaşma yaptık. Bu çerçevede, Hatay'da 100 adet kalıcı konut inşa ediyoruz." şeklinde konuştu. Ayrıca Özbek, yapılacak olan kalıcı konutların tesliminde de bizzat Hatay'da olacaklarını vurguladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda depremzedelerle bir araya gelmek için Hatay'a geldiklerini belirten Özbek, "Bölge insanlarının en çok ihtiyacı olan şey manevi destektir. Galatasaray olarak bu manevi desteği göstermek için buradayız. Bölge çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Hatay'ın yanında olmaya devam edeceğiz, ilişkimiz hiç bitmeyecek." şeklinde konuştu.

Özbek daha sonra Yeşilvadi Oyun ve Eğlence Merkezi'nde depremzedelerle bir araya geldi. Çocuklarla oyunlar oynayarak vakit geçiren Özbek, onlara Galatasaray formaları ve atkıları hediye etti.

Etkinliğe, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Galatasaray taraftar grubu üyeleri ve depremzedeler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.