EGO Spor, Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi Şampiyonluk Kupasını kaldırdı

​​​​​​​Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde şampiyon olan Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı, kupayı kaldırdı.

EGO Spor, Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi Şampiyonluk Kupasını kaldırdı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı bir başarıya daha imza attı. MEB Beşevler Spor Salonu’nda düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldıran EGO Spor Kulübü, Türkiye Bölgesel Ligi’ne yükselmiş oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki spor kulüpleri hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda önemli başarılar elde ediyor.

Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesini şampiyon olarak tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı, kupasına kavuşarak bir üst lige yükseldi.

egospor1.jpg

HEDEF TÜRKİYE BASKETBOL İKİNCİ LİGİ

16 maçta 15 galibiyet alan EGO Spor Basketbol Takımı, şampiyonluk sevincini büyük bir coşkuyla kutladı.

Türkiye Bölgesel Ligi’ne yükselen EGO Spor Başkanı Zafer Tekbudak, kupa töreninde yaptığı konuşmada, “Çok güzel maçlar ve başarılı sonuçlar çıkardılar. En büyük rakibimiz TUSAŞ idi. TUSAŞ’ı da son maçta yendikten sonra çok büyük bir mutluluk yaşadık.” dedi.

Bundan sonraki amaçlarının Bölgesel Lig’i şampiyon olarak tamamlayıp Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele etmek olduğunu belirten Tekbudak, "Umarım bu ekiple ve belki bir-iki takviyeyle daha başarılı sonuçlar alarak hedefimize ulaşırız.” temennisinde bulundu.

egospor2.jpg

EGO Spor Basketbol Takımı Genel Menajeri Yağmur Beşe ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Zafer, ‘Zafer Benimdir’ diyebilenindir. Başarı ise, ‘Başaracağım’ diye başlayarak sonunda ‘Başardım’ diyebilenindir” sözünü hatırlatarak EGO Spor olarak başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

EGO Spor Takımı, açtıkları mesajla şehitleri de andı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.