Eroğlu: Mücadeleye devam edeceğiz

Kızılcahamam’daki 26 sporcuyla bir araya gelerek onlara malzeme veren Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Dr. Şeref Eroğlu, “Bizler her zaman olduğu gibi mücadeleye devam edeceğiz. Sizler de adapte olacaksınız. Bunların üstesinden hep birlikte geleceğiz”dedi

Eroğlu: Mücadeleye devam edeceğiz
Yayınlanma:

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, deprem sonrası Kızılcahamam’da çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş TOHM sporcularına moral ziyaretinde bulundu. Başkan Eroğlu ile Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ersan Ünlü de sporcuları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

HAZIRLIKLAR DEVAMEDİYOR

Ülkemizde 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilimizde büyük yıkıma, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına neden olmuştu. Depremler nedeniyle çalışmalarına ara veren ve sonrasında da Kızılcahamam’da çalışmaya başlayan 2000-2008 doğumlu Kahramanmaraş TOHM sporcuları Gençler, Yıldızlar, U17 ve U20 Türkiye şampiyonalarının hazırlıklarına devam ediyor.

eroglu-11.jpg

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kızılcahamam’daki 26 sporcuyla bir araya gelerek onlara malzeme veren başkan Dr. Şeref Eroğlu, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, kendisinin de depremi memleketi Kahramanmaraş’ta yaşadığını ve büyük bir afet yaşandığını ifade ederek, “Büyük bir badire atlattık, kolay değildi. Allah bu acıları bir daha göstermesin, biliyorum hakikaten çok zor bir durum. Türkiye Güreş Federasyonu olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve her türlü destek için sizlerin yanındayız. Bu zamana kadar ne yaptıysak yine yapmaya devam edeceğiz. Çam sakızı çoban armağanı olarak sizlere malzeme getirdik. Bizler her zaman olduğu gibi mücadeleye devam edeceğiz. Sizler de adapte olacaksınız. Bunların üstesinden hep birlikte geleceğiz” şeklinde konuştu.

eroglu-12.jpg

RESİMALTI

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Kızılcahamam’da hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraş TOHM sporcularına ziyaret etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.