Eryaman'da gol sesi çıkmadı

Spor Toto Süper Ligin 25. haftasının önemli maçında ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta MKE Ankaragücü ile Bursaspor Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Eryaman'da gol sesi çıkmadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 25. haftasının önemli maçında ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta MKE Ankaragücü ile Bursaspor Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Gol pozisyonları açısından kısır bir mücadelenin ardından iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Dostça başlayan mücadele başladığı 0-0 sona ererken iki takım punları paylaşıp haftayı birer puanla kapattı.

İLK YARIDA GOL YOK

Maçın ilerleyen dakikaları ile birlikte gol bulmak için yüklenen Ankaragücü 37. dakikada yine gole yaklaştı. Bu dakika içinde Tyler Boyd'un sağ taraftan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde iyi yükselen Kulusic'in kafayla yaptığı vuruşta, top az farkla yandan auta gitti. İlk yarının sonlarından Bursaspor gole yaklaştı. Maçın 40. dakikasında sağ tarafta kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Aytaç Kara'nın vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten döndü. Savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 berabere tamamlandı.

TATSIT BİR MAÇ

İkinci yarıya iki takımda kontrollü bir oyunla başladı. Bu yarıda konuk Bursaspor daha iyi bir futbol ortaya koymasına karşın net pozisyon bulamadı. Buna karşın Ankaragücü ise ortaya koyduğu futbolla hayal kırıklığı yarattı. Maçın 61. dakikasında MKE Ankaragücü bir kez daha gole yaklaştı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Boyd'un vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti. Maçın 66. dakikada Hector'un pasıyla ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Orgill'in şutunda, meşin yuvarlak uzak kale direği dibinden auta çıktı. İki takımın karşılıklı atakları gol getirmeyince mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.