Etimesgut dolu dizgin

Etimesgut Belediyespor Misli.com 2. Lig Grup Kırmızı 25’inci haftasının önemli maçında sahasında Bayburt Özel İdare Spor’u 3-1 yenerek play-off iddiasını sürdürdü.

Etimesgut dolu dizgin
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyespor Misli.com 2. Lig Grup Kırmızı 25’inci haftasının önemli maçında sahasında Bayburt Özel İdare Spor’u 3-1 yenerek play-off iddiasını sürdürdü. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Erdem Temel, Uğur Önay ve Muhammet Ali Doğan hakem üçlüsü yönetti. Zorlu mücadelenin dördüncü hakemliğini Erdem Demirtaş, Gözlemciliğini Yusuf Kemal Coşgun ve Temsilciliğini de İsmail S. Çolak yaptı.

ÇIKIŞA GEÇTİ

Misli.com 2. Lig Grup Kırmızı Grup’ta son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Etimesgut Belediyespor play-off yolunda büyük önem taşıyan maçta Bayburt Özel İdare Spor engelini de 3-1'lik skorla geçerek çıkışını sürdürdü. Bayburspor mücadelenin ilk yarısını 43’üncü dakikada Uğur Mustafa Türk’ün attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARIDA 3 GOL

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Etimesgut Belediyespor 48 ve 58’inci dakikada attığı gollerle 2-1 öne geçti. Mücadelenin uzatma dakikalarından Hasan Ahmet Sarı attığı şık golle son sözü söyledi ve takımını 3-1 öne geçirdi. Öte yandan Başkent ekibi Şahin Fıstıkçı ile de 1 penaltıdan yararlanamadı. Taner Öcal’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından siyah beyazlılar ligin 2. yarısında 6 maçta 4 galibiyet 1 yenilgi 1 beraberlik alıp 13 puan topladı.

RAKİP SERİK BELEDİYE

25. hafta sonunda 37 puanla Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta 9. sıraya yükselen Etimesgut play-off için iddiasını ileri ki haftalara taşıdı. Etimesgut ligin 26’ıncı haftasında 4 Şubat Perşembe günü saat 14.00’de deplasmanda Serik Belediyespor’un konuğu olacak. Maçın bitimiyle birlikte Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal ve futbolcular büyük sevinç yaşadı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de futbolcu ve teknik ekibi galibiyetinden dolayı kutladı.

whatsapp-image-2021-02-25-at-16.54.22-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.