Etimesgut evinde başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2019-2020 İkinci Lig’de yeni sezon 1 Eylül Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Etimesgut evinde başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu 2019-2020 İkinci Lig’de yeni sezon 1 Eylül Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor. İkinci Lig Kırmızı grupta yer alan Etimesgut Belediyespor birbirinden güçlü rakiplerle mücadele edecek. Bu sene kurduğu iddialı kadrosu ile siyah beyazlılar zirve hesapları yapıyor.

HANGİ TAKIMAR VAR?

Bu sene TFF İkinci Lig Kırmızı Gruptu şu takımlar bulunuyor; Ankara Demirspor, Bandırma Spor, Bayburt Özel İdarespor, Birevim Elezığspor, Bodrumspor, Ergene Velimeşespor, Eyüpspor, Kahramanmaraşspor, Kardemir Karabükspor, Kastamonuspor, Kırşehir Belediyespor, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, Sakaryaspor, Sivas Belediyespor, Tuzlaspor, Utaş Uşakspor, Van Büyükşehir Belediyespor’la Etimesgut Belediyespor.

KARTAL: İDDİALIYIZ

Sezona iddialı başlamak istediklerini söyleyen Etimesgut Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal “Bu sene artık bir üst lige çıkmak zorundayız. Gerek hocamızla gerekse oyuncularımızla buna fazlasıyla hazırız. Kendilerine güveniyorum. İnşallah bu sene daha güzel sonuçlar alarak sezonu zirvede tamamlamayı umut ediyor ve başarıları diliyorum” dedi.

İLK MAÇ EVİNDE

Etimesgut Belediyespor 2019-202 Sezonunun ilk maçında evinde 1 Eylül Pazar günü Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nü konuk ederek sezona merhaba diyecek. Siyah beyazlılar ligin ikinci haftasından Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Bizde Anadolu Gazetesi Etimesgut Belediyespor’a yeni sezonda başarılar diliyor centilmence bir yarış olmasını temenni ediyoruz.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.