Etimesgut evinde kazandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edene Etimesgut Belediyespor ikinci yarının ikinci maçında Kardemir Karabükspor’u konuk etti.

Etimesgut evinde kazandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Baştan sona ev sahibi üstünlüğü altında geçen mücadele sonunda attığı üç golle sahadan üç puanla ayrılan siyah beyazlılar altın değerinde bir galibiyet alarak alt sıralarından kurtulma yolunda büyük bir adım attı.

AKIN AKMAN YILDIZLAŞTI

TFF Birinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor 19’uncu haftada Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçı Başkent ekibi 3-0 kazandı. Maçın gollerini 17 ve 28. dakikada Akın Akman, 71. dakikada Berat Tosun kaydetti. Maçın başından sonuna kadar Etimesgut üstünlüğü altında geçen maçta her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrılan Etimesgut Belediyespor ligin ilerleyen haftaları için de umut verdi.

etimesgut1-002.jpg

PUANININ 24’E ÇIKARDA

Etimesgut Belediyespor bu sonucun arından puanını 24'e çıkarıp 11’inci sıraya yükseldi. Ligin 2. yarısına Niğde galibiyetiyle başlayan Siyah beyazlı ekip, bu galibiyetle taraftarına umut verdi. Etimesgut Belediyespor bu hafta 26 Ocak tarihinde Bodrum deplasmanına gidecek. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, takımı galibiyetinden dolayı kutladı. Başkan Demirel futbolcuları soyunma odasında tebrik edip şunları söyledi, “İkinci yarıda daha başarılı sonuçlar alarak Etimesgut’a layık olduğunuzu ortaya koydunuz. Bundan sonraki maçlarda daha güzel oynayıp başarılı sonuçlar alarak ligi en güzel şekilde tamamlayacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.