Etimesgut Tokat’ı tokatladı

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Etimesgut Belediyespor, Tokatspor'u deplasmanda 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü.

Etimesgut Tokat’ı tokatladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Etimesgut Belediyespor deplasmanda Tokatspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Etimesgut 23. dakikada penaltıdan Burak Çolak, 47. dakikada Akın Akman ve 89. dakikada Ahmet Kağan Ergün ayağından bulduğu gollerle 3-0 kazandı.

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Etimesgut Belediyespor, Tokatspor'u deplasmanda 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanan maçta Etimesgut’a galibiyeti getiren goller 23. dakikada penaltıdan Burak Çolak, 47. dakikada Akın Akman, 89. dakikada Ahmet Kağan Ergün'den geldi. Sahadan 3-0 galip ayrılan Ankara temsilcisi puanını 12'ye çıkardı. Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'u eleyerek 5. tura yükselen Etimesgut Belediyespor ligde de çıkışını sürdürdü. Etimesgut ekibi, ligin 12. haftasında grubun lideri Menemen Belediyespor'u konuk edecek. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda 10 Kasım Cumartesi günü oynanacak maç 13:30'da başlayacak.

etimesgut-001.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR

İki takımın zorlu mücadelesine deplasman temsilcisi Etimesgut Belediyespor iyi başladı. Maçın 12'inci dakikasında ceza sahasında yaşanan karambolde topu önünde bulan Etimesgut Belediyespor oyuncusu Akın'ın şutu Tokatspor kalecisi Akın İsmail tarafından kurtarıldı. Maçın 23'üncü dakikası oynanırken Etimesgut Belediyespor aradığı gole kavuştu. Bu dakikada Tokatsporlu Enes'in rakibi Erçin'e ceza sahasında yaptığı müdahale sonrası hakem Hasbi Dede penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Etimesgut Belediyespor'lu Burak kullandığı penaltıyla takımını 1-0 öne geçirirken bu skor aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İKİNCİ YARIDA İKİ GOL

İkinci yarıya da Etimesgut Belediyespor etkili ve istekli başladı. Devrenin hemen başında 47'nci dakikada Etimegut Belediyespor atağında Tokatspor ceza sahası içerisinde gelişen pozisyonda topla bulaşan Akın topu ağlarla buluşturup takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra daha rahat bir futbol oynayan siyah beyazlılar rakip ataklarını geliştirmeden orta sahada etkisiz hale getirerek kalesinde ciddi bir pozisyon yaşamadı. Maçın 89'uncu dakikasında gelişen Etimesgut Belediyespor atağında köşe vuruşundan gelen topa kafa ile vuran Ahmet Kaan topu ağlar ile buluşturdu. Bu golden sonra her iki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmeyince Etimesgut Belediyespor deplasmandan 3-0 galip dönerek haftayı üç puanla kapattı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.