Etimesgut umutlu gitti

Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında deplasmanda oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Malatya’ya gitti.

Etimesgut umutlu gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında deplasmanda oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Malatya’ya gitti. Yeni Malatya Stadyumu’nda saat 18.30’da başlayacak mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Siyah beyazlılarda hedef ikinci maç öncesi Malatya’dan avantajlı bir skorla dönmek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 5’nci tur ilk maçında bu akşam Spor Toto Süper Lig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinden tamamlayarak hava yolu ile Malatya’ya gitti. Son antrenmanda ısınma koşusuyla başlayan futbolcular daha sonra minyatür kale maç yaparak hazırlıklarını tamamladı.

HAKEM ALİ ŞANSALAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre bugün saat 18.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Evkur Yeni Malatyaspor ile Etimesgut Belediyespor arasında oynanacak mücadeleyi Ali Şansalan’ın yöneteceğini açıkladı. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Murat Ergin Gözütok ve Selahattin Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.