EURO 2024'te bugün: Hollanda-Fransa 'erken final'| Slovakya - Ukrayna | Polonya - Avusturya

EURO 2024, 14 Haziran'da başlayan büyük heyecanla devam ediyor. A Milli Takımımızın Portekiz ile oynayacağı ikinci haftada oynanacak karşılaşmalar büyük bir merakla bekleniyor. Bugün, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kritik maçlar sahne alacak. Hollanda-Fransa 'erken finali' bu akşam seyirci karşına çıkacak.

EURO 2024'te bugün: Hollanda-Fransa 'erken final'|  Slovakya - Ukrayna |  Polonya - Avusturya
Yayınlanma:

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te grup etabı tüm heyecanıyla sürüyor. Bugünün programında futbolseverleri birbirinden heyecanlı karşılaşmalar bekliyor. Özellikle Hollanda ile Fransa arasında oynanacak dev maç, günün en çok dikkat çeken mücadelesi olarak öne çıkıyor.

GÜNÜN PROGRAMI

16:00 Slovakya - Ukrayna

Günün ilk maçında Slovakya ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. Her iki takım da gruptan çıkma mücadelesi veriyor ve bu maç, onların kaderini belirleyebilir. Slovakya, güçlü savunmasıyla dikkat çekerken, Ukrayna'nın hücum hattındaki hızlı oyuncuları maça damgasını vurabilir.

19:00 Polonya - Avusturya

İkinci maçta Polonya, Avusturya ile mücadele edecek. Polonya, ilk maçta forma giyemeyen yıldız golcüsü Robert Lewandowski'nin liderliğinde galibiyet arayacak. Avusturya ise disiplinli oyun anlayışı ve takım oyunu ile Polonya'ya karşı direnç göstermeyi hedefliyor.

22:00 Hollanda - Fransa

Günün merakla beklenen karşılaşması ise Hollanda ile Fransa arasında oynanacak. Avrupa futbolunun iki devi, grup etabının kritik maçında karşı karşıya gelecek. Hollanda, genç ve dinamik kadrosuyla sahada olacakken, Fransa ise tecrübeli yıldızlarıyla galibiyet peşinde. Bu karşılaşma, turnuvanın en çekişmeli ve heyecanlı maçlarından biri olmaya aday.

D GRUBU PUAN DURUMU:

Hollanda - 3 puan

Fransa - 3 puan

Polonya - 0 puan

Avusturya - 0 puan

E GRUBU PUAN DURUMU:

Romanya - 3 puan

Slovakya - 3 puan

Belçika - 0 puan

Ukrayna - 0 puan

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Grup aşamalarında oynanan her maç, takımların kaderini belirliyor ve bir üst tura çıkma mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Turnuvada şimdiye kadar birçok sürpriz sonuç ve çekişmeli maç izlenirken, grup etabının sonlarına yaklaşılırken heyecan dorukta.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.