Fenerbahçe Alanyaspor'u yendi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi sahasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın sonucu Fenerbahçe 2-0 galip geldi.

Fenerbahçe Alanyaspor'u yendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sarı - Lacivertliler 2-0'lık skorla kazandı ve 6 maç aradan sonra galip geldi.

Fenerbahçe'ye Alanyaspor karşısında galibiyeti getiren golleri Ayew ve Frey kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanını 13'e yükseltti. Alanyaspor ise 12 puanda kaldı.

FENERBAHÇE TARAFTARI HEFORSHE KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

Fenerbahçe, dünya çapında kadın erkek eşitliğini anlatan HeForShe kampanyasına destekte bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor müsabakasına sarı-lacivertli ekip dünyada kadın-erkek eşitliğini anlatan ‘HeForShe' ile sahaya çıktı. HeForShe kampanyasına destek için Fenerbahçe'de forma numaraları ve isimler magenta rengine boyandı. Sarı-lacivertli futbolcular ayrıca seremoniye ‘Birlikte Eşitiz' yazılı pankartla sahaya çıktı. 

KORAY ŞENER UNUTULMADI

Alanyasporlu futbolcular, Fenerbahçe maçı öncesinde Koray Şener için kale arkasına çiçek bıraktı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde rahatsızlanarak hayatını kaybeden Koray Şener'i Alanyasporlu futbolcular unutmadı. Fenerbahçe maçı öncesi seremoniden sonra kale arkası tribününe doğru yönelen Alanyasporlu futbolcular Şener için çiçek bıraktı. Alanyasporluların bu hareketi tribünler tarafından alkışlanırken, sarı-lacivertli taraftarlar Koray Şener için tezahüratlarda bulundu.

VALBUENA'YA SEVGİ GÖSTERİSİ VARDI

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena oyundan alınırken, sarı-lacivertli taraftarlar Valbuena'ya sevgi gösterisinde bulundu.

Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Mathieu Valbuena'ya taraftarlar Kadıköy'de özel ilgi gösterdi. Maç içerisinde gösterdiği performansla ve bitmeyen hırsıyla taraftarları mest eden 34 yaşındaki futbolcu oyundan çıkarken sarı-lacivertli taraftarların tezahüratlarıyla sahayı terk etti. 65. dakikada yerini Yassine Benzia'ya bırakan Valbuena taraftarın ilgisine teşekkür ederek seyircileri alkışladı. 

Mathieu Valbuena sarı-lacivertli formayla Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 7 karşılaşmada 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. 

FREY MUHTEŞEMDİ

Fenerbahçe'nin İsviçreli futbolcusu Michael Frey son 2 resmi müsabakada 2 gol atarak takımının aldığı galibiyette önemli paya sahip oldu. 

Fenerbahçe'nin sezon başında İsviçre'nin FC Zürich takımından transfer ettiği Michael Frey son 2 resmi müsabakada 2 gol atarak takımının gol yükünü sırtlayan isimler arasında yer aldı. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında Anderlecht müsabakasında gol atan Frey, Süper Lig'de de Alanyaspor'u boş geçmedi. Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Alanyaspor müsabakasının 31. dakikasında Mathieu Valbuena'nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Michael Frey kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara göndermiş ve takımının 2. golünü kaydetmişti. Frey attığı bu golle Anderlecht maçından sonra Alanyaspor'uda boş geçmemiş oldu. 

Michael Frey bütün resmi müsabakalarda Fenerbahçe formasıyla 12 maçta 5 gol 1 asistlik performans gösterdi. 

FENERBAHÇE 4 MAÇ SONRA YENDİ

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 4 maç sonra ilk kez evinde kazandı. 

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek evinde 4 maç sonra ilk kez kazandı. Sarı-lacivertli ekip Süper Lig'in 1. haftasında Bursaspor'u 2-1 mağlup etmiş ve daha sonra 4. haftada Kayserispor'a 3-2 mağlup olmuştu. 6. haftada Beşiktaş, 8. haftada Başakşehir ile berabere kalan sarı-lacivertliler son olarak 10. haftada Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olmuştu. Fenerbahçe 12. haftada Alanyaspor karşısında 2-0'lık net bir galibiyet alarak sahasında galibiyet hasretine son vermiş oldu. 

TARAFTAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan müsabakayı 31.216 sarı-lacivertli taraftar takip etti.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi 31.216 biletli seyirci izledi. 90 dakika boyunca takımlarına destek veren sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarının attığı gollerden sonra büyük sevinç yaşadı.  

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.