Fenerbahçe çeyrek final için Kayserispor'u ağırlıyor

Fenerbahçe, kupa mesaisinde bugün Ülker Stadyumu’nda Kayserispor’u konuk edecek. Sarı-lacivertliler Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında yarı final bileti için 20:30’da Kayserispor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe çeyrek final için Kayserispor'u ağırlıyor
Yayınlanma:

Fenerbahçe-Kayserispor çeyrek final karşılaşması akşam oynanacak. Beşiktaş derbisinden puansız dönen Fenerbahçe’de gözler kupaya çevrildi. Sarı-lacivertliler kupa yolunda bu akiam yarı final bileti için sahada olacak. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Batshuayi, J.King, Lincoln, L.Peres ve Oosterwolde’nin forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe Muhtemel 11’i

İrfan Can Eğribayat, Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, A.Szalai, İsmail Yüksek, Emre Mor, M.Zajc, D.Rossi, Serdar Dursun

fb-ara.jpg

Son olarak Trabzonspor deplasmanından 3 puanla dönen Kayserispor’da moraller yerinde. Bol gollü geçen karşılaşmada 4-3’lük skorla güzel bir galibiyet alan sarı-kırmızılılar, bu akşam kupa hedefi için mücadele edecek. Kayseri ekibinde sakatlıkları devam eden A.Karimi ve J.Attamah’ın forma giymesi beklenmiyor.

Kayserispor Muhtemel 11’i

Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, D.Kolovetsios, Arif Kocaman, L.Carole, Y.Ackah, B.Mensah, Emrah Başsan, M.Cardoso, C.Mane, M.Thiam

bayarslan.jpg

Fenerbahçe-Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesini hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Erdem Bayık üstlenecek. VAR hakemi olarak görev yapacak isim ise Emre Malok. AVAR monitöründe ise Ceyhun Sesigüzel olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.