Fenerbahçe kupada yoluna devam ediyor

Fenerbahçe evinde konuk ettiği rakibi Kayserispor'u 4-1 yendi. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasından sahadan galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, yarı finale yükseldi.

Fenerbahçe kupada yoluna devam ediyor
Yayınlanma:

Sarı-lacivertliler baştan sona üstün götürdüğü mücadelede kazanmayı bildi. Kupa yolunda önemli bir maçı daha kazanan Fenerbahçe, yarı finalde Sivasspor'un rakibi olacak.

Maçtan notlar

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında ilk yarı Fenerbahçe’nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Sarı-lacivertlilerin Emre Mor’un iyi oyunu ile 2 gol birden bulduğu ilk yarıda, Kayserispor golü duran toptan buldu. Kayserispor’un golünü Yunan savunmacı Kolovetsios kaydetti. Sarı-lacivertli ekibin golleri 8 ve 42. dakikalarda geldi. İki gole de imzasını bırakan Emre Mor, ilk yarının en etkili oyuncusu olmayı başardı.

fb-kas-ara.jpg

İkinci yarıda ön alanda Kemen ve Thiam ile pres gücünü arttırmaya çalışan Kayserispor, 56. dakikada Cenk Gönen’in büyük hatasında kalesinde 3. Golü gördü. Bu golle beraber Kayserispor karşı alanda daha çok görünmeye çalışsa da pozisyon üretemedi. Fenerbahçe kazandığı toplarla hızlıca ön alana oyunu yığmaya çalıştı. Çabalarında başarılı olan Fenerbahçe, oyuna sonradan giren genç yetenek Arda Güler'le bir gol daha bularak farkı 3'e çıkardı. Bu golle beraber maçtan iyice kopan Kayserispor etkili olamadı ve karşılaşma 4-1'lik skorla sona erdi. Bu sonuçla beraber Fenerbahçe yarı finalde Sivasspor'un rakibi oldu.

Jesus maç sırasında taraftara tepki gösterdi

jesus-ara.jpg

Teknik Direktör Jorge Jesus, Arao'yu top her ayağına geldiğinde ıslıkla protesto eden Fenerbahçe taraftarına tepki gösterdi. Karşılaşmada oyuna sonradan dahil olan Brezilya'lı oyuncu Arao, Fenerbahçe'li taraftarların protestolarına maruz kaldı. Portekizli teknik adam ise oyuncusunu korumak adına tribünlere dönerek taraftarlara tepki gösterdi. Maç esnasında zaman zaman tribünlerden yükselen ''yönetim istifa'' sesleri de dikkat çekti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.