Fenerbahçe Lige Kayseri galibiyetiyle başladı

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, lige verilen 87 günlük aranın ardından sahasında Kayserispor'u Muriç ve Gustavo'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Lige Kayseri galibiyetiyle başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, lige verilen 87 günlük aranın ardından sahasında Kayserispor'u Muriç ve Gustavo'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçeli futbolcular, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçının bitiş düdüğüyle tribünleri alkışladı.

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, 10 kişi kalıp ve 1-0 geriye düştüğü Kayserispor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın bitiş düdüğünün ardından sarı-lacivertlilerde kaptan Emre Belözoğlu tarafından tüm futbolcular orta saha çizgisinde toplandı. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra tribünlerde yer alan taraftarlarının fotoğraflarını alkışladı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan mücadelede 10 bini aşkın sarı-lacivertli taraftarlarının fotoğrafları tribünlerde yer aldı.

Fenerbahçe 10 kişiyle kazandı

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe evinde Kayserispor'u konuk etti. Müsabakanın 12. dakikasında Ozan Tufan, Kayserisporlu futbolcuya yaptığı müdahale sonrasında ilk olarak sarı kart gördü. Daha sonra VAR'ın uyarısıyla hakem Atilla Karaoğlan pozisyonu tekrar izledi ve Tufan'a kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Müsabakanın 59. dakikasında Mensah'ın frikikten attığı golle 1-0 öne geçen sarı-kırmızılılara Fenerbahçe'den cevap Vedat Muriqi ve Luiz Gustavo'dan geldi. Mücadelenin 87. dakikada Kayserisporlu futbolcunun eliyle müdahalesi sonrası hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterirken, Vedat Muriqi golü kaydeden isim oldu. 88. dakikada ise Emre Belözoğlu, orta sahada aldığı topu Gustavo'nun önüne bıraktı. Ceza sahası dışında topla buluşan Brezilyalı futbolcu yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderirken takımını 2-1 öne geçirdi. Müsabakanın geri kalanında başka gol olmazken sarı-lacivertliler, 3 aylık korona virüs salgını yüzünden ara verilen ligde ilk maçını kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.