Fenerbahçe, zorlu Karagümrük deplasmanında

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Karagümrük’e konuk oluyor. Karşılaşma, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 20.30’da oynanacak. Maçı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Fenerbahçe, zorlu Karagümrük deplasmanında
Yayınlanma:

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin yaralarını sarmak için bugün Karagümrük’e konuk olacak. Sarı-lacivertliler liderlik yarışından kopmamak adına 3 puan için sahaya çıkıyor. Fenerbahçe bu maç öncesinde 53 puanla 3. Sırada bulunuyor. Fenerbahçe, bu mücadeleden galip ayrılıp sıralamada yukarı tırmanmak istiyor. Sarı-lacivertlilerde maç öncesi 6 eksik bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Lincoln, J.King, M.Batshuayi, L.Peres ve Oosterwolde’nin maçta forma giymesi beklenmiyor. Kayserispor’a karşı oynanan son kupa maçında sarı kart gören Mert Hakan Yandaş ise mücadele öncesi kart cezalısı konumunda.

fbbb.jpg

Fenerbahçe muhtemel 11’i:

Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Samet Akaydın, A.Szalai, Ferdi Kadıoğlu, W.Arao, Arda Güler, İsmail Yüksek, D.Rossi, J.Pedro, E.Vallencia

karagumruk.jpg

Fatih Karagümrük ise ligde 11 maçtır kaybetmiyor. Teknik Direktör Andrea Pirlo ile 11 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan kırmızı-siyalılarda moraller yerinde. Oynadıkları son İstanbulspor maçında da sahadan 3 puanla ayrılan Karagümrük, formda bir durumda Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Andrea Pirlo ve öğrencileri bu 11 maçlık süreçte 5 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Fatih Karagümrük’te maç öncesi kırmızı kart cezalısı D.Biraschi forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden Efecan Mızrakcı’nın da forma giymesi beklenmiyor.

Fatih Karagümrük muhtemel 11’i:

Batuhan Şen, Salih Dursun, B.Rodrigues, I.Dresevic, Levent Mercan, A.Bertolacci, M.Ricci, M.Ozdoev, Burak Kapacak, F.Borini, M.Diagne

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.