Fenerbahçe’nin yıldızı Batshuayi için ilginç iddia

Fenerbahçe’nin Belçikalı yıldızı Batshuayi için birçok transfer iddiası konuşuluyor

Fenerbahçe’nin yıldızı Batshuayi için ilginç iddia
Yayınlanma:

Kariyerinde Marsilya, Chelsea, Borussia Dortmund, Valencia, Crsytal Palace gibi takımların ardından yolu Süper Lige düşen ve Beşiktaş’ın ardından Fenerbahçe’ye transfer olan Belçikalı Batshuayi için transfer iddiaları konuşuluyor.

Kariyerinde 54 Milyon Euro’dan fazla bonservis ödenen Batshuayi’nin Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024 Haziran’ın ardından 1 yıl opsiyonlu olarak uzayabilir ancak Fenerbahçe’de bu sezon Dzeko’nun arkasında kalan Batshuayi’nin gitmek istediği belirtiliyor. Ülkesinden Club Brugge’ün talip olduğu konuşulan Belçikalı yıldız için uzun yıllar forma giydiği İngiltere Premier Lig de hala cazip bir seçenek.

Batshuayi bu sezon sarı lacivertlilerle 17 maçta 755 dakika sahada kaldı ve bu maçlarda 5 gol atıp 3 asist kaydetti. Fenerbahçe’nin Batshuayi’yi para kazanmadan göndermek istemediği konuşulurken Belçikalı isim Fenerbahçe’ye 3. 5 Milyon Euro’ya transfer olmuştu.

Batshuayi’ye şu an bu ücretin ödenmesi çok mümkün görünmezken Fenerbahçe’nin de olası ayrılıkta Umut Nayir ve Dzeko ikilisini yetersiz bularak yeni bir transfer yapmak zorunda kalacak olması transferi zorlaştıran bir diğer durum olarak göze çarpıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.