Filede derbi heyecanı

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda yarı final eşleşmeleri belli oldu. Büyük çekişmenin ve heyecanın yaşandığı çeyrek final maçlarından geleceğin voleybolcularının mücadelesi ilerisi için ümit verdi.

Filede derbi heyecanı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda yarı final eşleşmeleri belli oldu. Büyük çekişmenin ve heyecanın yaşandığı çeyrek final maçlarından geleceğin voleybolcularının mücadelesi ilerisi için ümit verdi. Yarı finalde iki ezeli rakip Beşiktaş ile Fenerbahçe finale çıkabilmek için parkeye çıkarken, bir diğer yarı final eşleşmesinde iki Ankara takımı kozlarını paylaşacak.

ÇEKİŞMELİ MAÇLAR

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde Genç Erkekler kategorisinde yarı finale yükselen takımlar TVF Selim Sırrı Tarcan Voleybol Salonu’nda oynanan çeyrek final karşılaşmalarının ardından belli oldu. Çeyrek finalde günün ilk maçında turnuvanın iddialı ekiplerinden Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Baştan sona Kara Kartalın üstünlüğü altında geçen mücadeleyi 25-23, 25-22 ve 25-19 setlerle 3-0 kazanan siyah beyazlılar yarı finale yükselen ilk takım oldu.

KARTAL ZORLANMADI

Günün içini çeyrek final maçında Fenerbahçe ile Ankara temsilcisi Maliye Piyango karşılaştı. Heyecan ve çekişmenin yaşandığı zorlu maçı İstanbul temsilcisi sarı lacivertliler 19-25, 25-18, 25-23, 24-26, 15-13 setlerle 3-2 kazanarak yarı finale yükselen ikinci takım oldu. Günün üçüncü çeyrek final maçında bir diğer Ankara ekibi Ziraat Bankası İstanbul ekibi Galatasaray ile karşılaştı. Kırmızı beyazlı takımın üstünlüğü altında geçen maçta rakibini 23,25, 20-25, 17-25 setlerle 3-0 yenen Ziraat’in gençleri yarı finale yükselen üçüncü takım oldu.

HALKBANK ZORLANDI

Günün bir diğer yarı finale yükselme maçında Ankara temsilcisi Halkbank ile İzmir ekibi Arkas Spor karşı karşıya geldi. İki takımında kazanmak için büyük bir mücadele verdiği zorlu mücadeleyi mavi beyazlı Halkbank 26-24, 15-25, 20-25, 19-25 setlerle 3-1 kazanarak adını yarı finale yazdıran son takım oldu. Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda oynanacak yarı final maçlarında Beşiktaş ile Fenerbahçe saat 14.00’te karşılaşırken, saat 16.00’da Ziraat Bankası ile Halkbank adını finale yazdırmak için parkeye çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.