G.Saray’dan Hakan Şükür ve Arif Erdem kararı

Galatasaray yönetim kurulunun TT Arena'daki olağanüstü toplantısı sonrası Hakan Şükür ve Arif Erdem sarı-kırmızılı kulüpten ihraç edildi.

G.Saray’dan Hakan Şükür ve Arif Erdem kararı
Yayınlanma:
Güncelleme:

TT Arena'daki yönetim kurulu toplantısı yaklaşık 2.30 saat sürdü. Toplantıda Başkan Dursun Özbek, yönetim kurulu üyelerini tek tek dinledi. Galatasaray tüzüğünde '6 yıl aidat yatırmayan üye ihraç edilir' maddesi yer alıyor. Hakan Şükür 8, Arif Erdem 7 yıldır aidat yatırmıyor. Bu madde devreye sokuldu. Ancak bu sefer başka bir sorun ortaya çıktı. Tüzük gereği söz konusu maddenin sadece 1-2 kişiye uygulanması mümkün değildi. Aynı durumdaki 2 bin 700 kişinin tamamının üyelikten atılması gerekiyordu.  İşte bu noktada Galatasaray yönetimi inisiyatif kullandı ve Şükür ile Erdem'i ihraç etti. Şükür ve Erdem gibi en az 6 yıldır aidat yatırmayan 2 bin 700 üyenin durumu ise bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında karara bağlanacak. 

HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM İHRAÇ EDİLDİ

Toplantı sonrası sarı-kırmızılı kulüp, "Yönetim Kurulumuzun 26 Mart 2017 tarihli toplantısında alınan karar gereğince 'Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesine' karar verilmiştir" açıklamasında bulundu. 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.